Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολεοδομία Περισσού Τακτοποίηση Ημιυπαιθρίων


ΕΡΜΙΟΝΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα,συνάδελφοι.

Θέλω να παω την εβδομάδα που μας έρχεται στη Πολεοδομία Περισσού.Είχα παει ξάνα πριν τις γιορτές.Μου είπε ένας συνάδελφος ότι δε δέχονται

ή εαν δεχτούν κάνουν μόνο πρωτοκόλληση και δεν βγαίνει απ'ευθείας το πρόστιμο.Ξέρει μήπως κάποιος τελικά τι ακριβώς γίνεται???

Επίσης θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι γίνεται με τη Πολεοδομία στη Συγγρού στη οποία κατέθεσα στις 27/12/2010 και είχα πάρει τηλ μετα απο 6-7 μέρες μου είπανε πως δεν ήταν έτοιμα και δε ξέρουν πότε γιατί υπάρχει αυτή η αναστάτωση με τον Καλλικράτη,πέρνω συνέχεια τηλ αλλα δε βγάζω γραμμή, μήπως γνωρίζετε κατι???

Link to comment
Share on other sites

Για την Πολεοδομία στη Συγγρού μίλησα σήμερα μαζί τους και έχουν βγάλει πρόστιμα γιά όσους έχουν καταθέσει έως και 31/10/2010

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα πήρα και εγώ τηλ αλλά δεν έβγαλα γραμμή,ίσως να μην ισχύουν τα τηλ. που έχω πλέον ή δεν το σήκωναν.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη πληροφορία.

Link to comment
Share on other sites

Στον Περισσό πας πρωτόκολλο και σε στέλνουν σε υπάλληλο.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα που πήγα ο υπάλληλος κράτησε τους φακέλλους να τους δει μόνος, για το πρόστιμο δεν ξέρω πότε θα το έχει. Από άλλο συνάδελφο άκουσα ότι άλλοι υπάλληλοι ελέγχουν αμέσως και βγάζουν τι πρόστιμο επιτόπου.

 

Οπου πάντως και να πέσεις, καλό είναι να έχει ήδη συμπληρώσει το φύλλο προστίμου, αν θες να το έχεις νωρίτερα.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι γνωρίζει κανείς αν πρωτοκολλούν στη Συγγρού; Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάρει τηλ. ακόμα δεν είχαν βγάλει άκρη με τισ σφραγίδες.

Σήμερα πήρα αρκετές φορές αλλά κανένας δεν απαντά.

Link to comment
Share on other sites

Στην Συγγρού δεν δέχονται φακέλους διότι δεν έχουν δικαίωμα λένε να πρωτοκολλήσουν. Αν θες τον αφήνεις εκεί με εσωτερικό αριθμό(δική τους πατέντα που δεν σε διασφαλίζει) ή τον στέλνεις ταχυδρομικά και είσαι σίγουρος ότι θα παραληφθεί επίσημα

Link to comment
Share on other sites

Ο χρόνος όμως περνάει και έχουμε ακόμα 23 μέρες μέχρι τις 28/2 τί θα κάνουν με τόσες υποθέσεις που εκκρεμουν πώς θα κατοχυρωθεί όλος αυτός ο κόσμος που έχει ήδη πληρώσει παράβολα και αμοιβές; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.