Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άρθρο ΑΤΟΕ για τα σταμπωτά δάπεδα


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, ποιο μπορεί να είναι το Άρθρο για τα σταμπωτά δάπεδα σε ένα δημόσιο έργο? Υπάρχει περίπτωση αυτή η εργασία να περιγραφεί με 2 ή περισσότερα Άρθρα?

Link to comment
Share on other sites

Σταμπωτό δεν υπάρχει στα άρθα Σουφλιά. Θα κάνεις δική σου τιμή, προφανώς και μπορεί να είναι σύνθετη με νέα τιμολόγια, αλλά μάλλον θα καταφύγεις σε ανάλυση με τα παλιά τιμολόγια που έχουν βασικές τιμές, ή μπορείς να συντάξεις πρωτόκολλο με παρακολούθηση ακόμα και απολογιστικά με τιμολογία και έκπτωση επί του οφέλους.

Link to comment
Share on other sites

Σε έργα από ευρωπαικούς πόρους μπορεί να ζητηθεί η έγκριση των νεων άρθρων από το ΥΠΕΧΩΔΕ. Ίσως είναι καλό να αναζητήσεις σε κάποια παλαιότερη μελέτη της υπηρεσίας κάποιο παρόμοιο άρθρο και να το βάλεις αυτούσιο.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί τα παλιά δεν είναι εγκεκριμένα? Και πως δημοπρατούνται τα συγχρηματοδοτούμενα (τα περισσότερα πλέον) με μπόλικα Η/Μ που δεν έχουν εγκριθεί ποτέ τα ΑΤΗΕ? Και που τα περισσότερα από αυτά είναι με τιμές εμπορίου? Μη μου πείς ότι όλα αυτά παν ΥΠΕΧΩΔΕ για έγκριση.

Link to comment
Share on other sites

Το ΑΤΗΕ δεν άλλαξε ποτέ. Είναι ακόμα σε αναμονή.

Αν πέσεις σε σφιχτή διαχειριστική δεν θα σε αφήσουν εύκολα να περάσεις νεες τιμες. Σε έργα εθνικών πορών το ξεπερνάνε με "σχετικά" άρθρα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σταμπωτά δάπεδα, στο τιμολόγιο των οικοδομικών του σουφλιά, με κωδικό 78.96 Διαμόρφωση σταμπωτών δαπέδων εξωτερικών χώρων ΟΙΚ7316 με 30 ευρω το τετραγωνικό, θα το βρεις στην κατηγορία ειδικές επικαλύψεις!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει τη μέγιστη κλίση εφαρμογής σταμπωτών δαπέδων? Σε πείπτωση κλίσεων μεγαλύτερων του 10% μπορεί να γίνει εφαρμογή? Το πρόβλημα λύνεται με την προμήθεια και τοποθέτηση αντιολισθητικών λωρίδων PVC?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει στα τιμολογια του σουφλιά, στά Οικοδομικά, στις διακοσμήσεις - ειδικές καλύψεις έχει ειδικό άρθρο για τα σταμπωτά!! 78.95 Διαμόρφωση σταμπωτών δαπέδων εξωτερικών χώρων ΟΙΚ7316 30 ευρώ το τ.μ.

 

Οσο για το ερώτημα του poliospyros το σταμπτωτό δάπεδο εφαρμόζεται κανονικά και σε ράμπες με μεγάλη κλίση όπου γίνονται οι ειδικές ραβδώσεις με το καλούπι, δηλάδη αποφεύγεις να κάνεις άλλα σχέδια.

 

Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ενδιαφέρομαι να κάνω μια επίστρωση με σταμπωτό δάπεδο γύρω στα 100 τετραγωνικά. Εχω πάρει 3 προσφορες από 26 μέχρι 30 ευρώ. Μιλάμε για Αθήνα.

Το βρίσκω όμως ακριβό για τα υλικά που έχει, ( σκυρόδεμα 16/20 και ένα πλέγμα της πλάκας ) .

Εσείς περίπου τι πληρώνετε? Τι πρέπει να προσέξω κατά την τοποθέτηση, λόγω του ότι υπάρχουν και ηλεκτρολογικά φρεάτια ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.