Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσωπο 25μ σε αγροτικο μονοπατι προ 1923-Αρτιότητα


Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεία σας στο εξής:

 

Δύο οικόπεδα 14500 τμ και 8500 τμ με πρόσοψη 120μ και 100 με αντίστοιχα σε αγροτικό μονοπάτι υφιστάμενο προ του 1923 με βάσει συμβόλαιο του 1906 που έχω στην κατοχή μου.

 

1.Μπορεί να γίνει συνένωση και κατάτμηση σε 4 αγροτεμάχια 4000 τμ και ένα 7000 τμ?

2. Για να είναι πάρω άδεια οικοδομής, θα πρέπει το τα νέα αγροτεμάχια να έχουν ελάχιστο πρόσωπο 25 μ στο αγροτικό μονοπάτι προ 1923( το οποίο υφίσταται άλλα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κύρια οδός για την πρόσβαση σε μελλοντική οικοδομή) Η΄΄ θα πρέπει να εχει ελάχιστο πρόσωπο σε υφιστάμενη κοινόχρηστη οδο.

 

 

Δηλαδή το βασικό μου πρόβλημα είανι ότι το συνολικό μήκος του αγροτικου μονοπατιού είανι 220 μ , πλάτους 1μ και προ του 1923 αλλα η μόνη κοινόχρηστη οδός που υπάρχει ,είαναι συνολικού μήκους μόνο 50 μ και εφάπτεται στην πλευρα του γηπέδου το οποίο θα δημιουργηθει μετά παο την αρχική συνενωση και κατατμηση και θα είανι 7000 τμ.Απο αυτο το γήπεδο λοιπον με χρήση δουλειας διόδου θα έχουν πρόσβαση τα άλλα γήπεδα, εκτός και εαν δεχτεί η πολεοδομία οτι μπορούν έχουν πρόσβαση και απο το αγροτικ'ό μονοπάτι.

 

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Κάθε αγροτεμάχιο πρέπει να έχει πρόσωπο τουλάχιστο τα 25 στον κοινόχρηστο δρόμο - μονοπάτι. Αν δεν έχουν πρόσωπο ΔΕΝ θα είναι άρτια. Η πολεοδομία θα δεχθεί τη πρόσβαση από το κοινόχρηστο μονοπάτι.

Link to comment
Share on other sites

Η κατάτμηση βέβαια σε 4στρ. επιτρέπεται μόνο αν δεν έχει καθορισθεί από Ζ.Ο.Ε. μεγαλύτερο όριο κατάτμησης (π.χ. Αττική 20στρ.)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.