Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περίφραξη οικοπέδου σε σύνορο με ξερολιθιά του γείτονα


Recommended Posts

Γεια σας,

Έχω ένα οικόπεδο 1200μέτρα σε οικισμό προ του 23.κατά μήκος της βόρειας πλευράς συνορεύω με έναν παλιό πέτρινο τοίχο από ξερολιθιά φάρδος 30-50 εκατοστά του γείτονα. Ο τοίχος αυτός έχει χαλάσει. Έχει ανοίξει και οι πέτρες του πέφτουν μέσα στο οικόπεδό μου. Μίλησα πολλές φορές στο γείτονα για να επισκευάσει τον τοίχο του, αλλά αυτός τίποτα. Εγώ θέλω να φράξω, και έχω άδεια περίφραξης από την πολεοδομία. Πώς μπορώ να φράξω χωρίς να πέσει ο τοίχος του; Μπορώ να κάνω κάτι απλό και πρακτικό; Το οικόπεδό μου έχει υψηλή κλίση. Μεγάλη υψομετρική διαφορά. Ο γείτονας είναι πάνω από τον τοίχο και εγώ είμαι κάτω από τον τοίχο. Το δικό μου οικόπεδο στηρίζει το δικό του οικόπεδο και τoν τοίχο του. Η περίφραξή μου περιλαμβάνει σινάζι 20-25 πόντους πάσσαλοι και πλέγμα σύριζα στο δικό του τοίχο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να υπάρχει επικοινωνία με τον γείτονα ο μηχανικός που συνεργασθήκατε για την άδεια περίφραξης είναι ο καταλληλότερος για να σας υποδείξει τεχνικά τι πρέπει να κάνετε. Από μακριά χωρίς σαφή εικόνα της κατάστασης είναι μάλλον λάθος να σας υποδείξει κάτι κάποιος

Μία φωτογραφία ή ένα σκαρίφημα θα βοηθούσε !!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.