Μετάβαση στο περιεχόμενο

[ΤΣΜΕΔΕ] Κάλυψη επέμβασης φρονιμίτη


geokal

Recommended Posts

Καλημέρα! Πριν 20 μέρες περίπου έκανα μια επέμβαση σε έγκλειστο φρονιμίτη όταν πήγα στην οδοντίατρο που είναι συμβαλλόμενη με το ΤΣΜΕΔΕ μου είπε ότι θα έπαιρνα πίσω μόνο 24€ από τα 250€ που είχα πληρώσει. Είναι δυνατόν να δικαιολογεί μόνο 24€ το ΤΣΜΕΔΕ?

Link to comment
Share on other sites

ναι! και που να δεις στα άλλα (γέφυρες, θήκες κ.λπ). ούτε τον κόπο για τα χαρτιά δεν αξίζουν τα λεφτά που δίνουν. αλλά απ' ότι βλέπω στη φωτό δεν έχεις τέτοια θέματα

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο, οι ασφαλισμένοι (και ο κόσμος) θεωρούν το ΤΣΜΕΔΕ "καλό" ταμείο, με παροχές φοβερές και τρομερές. Ίσως κάποτε ίσχυε κάτι άλλο, από το κρατικό τιμολόγιο αποζημιώσεων ιατρικών πράξεων.

 

Anyway, στο link θα δεις όλες τις οδοντιατρικές αμοιβές αναλυτικά

 

http://www.tsmede.eu/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%9A%CE%A5%CE%A4/%CE%9F%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%A4%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1/%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82%CE%9F%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD%CE%91%CE%BC%CE%BF%CE%B9%CE%B2%CF%8E%CE%BD/tabid/269/language/el-GR/Default.aspx

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Aυτό είναι απαράδεκτο μας τα παίρνουν χοντρά αλλά τίποτα να δώσουν. Καλά κάνουν μερικοί που πάνε στη Βουλγαρία ή στην ΦΥΡΟΜ για να κάνουν διάφορες επεμβάσεις, έχουν λιγότερα έξοδα, γεμίζουν το ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου και το ψυγείο του σπιτιού τους για ένα μήνα, κάνουν την βόλτα τους μετά για ενα καφέ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.