Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κόστη-Αμοιβές Ανακαίνιση μπάνιου- πλακάκια


Recommended Posts

Καλησπέρα κάνω ανακαίνιση στο μπάνιο 17 τ.μ. και εχω πάρει τρεις προσφορές απο ανθρώπους που τοποθετούν πλακάκια. Η πρώτη είναι 600 ευρώ χωρίς τα υλικά, η δεύτερη 500 ευρώ με τα υλικά και η τρίτη 289 ευρώ χωρίς τα υλικά. Τι θα μου προτείνατε? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Με την ειδικότητα "άνεργη" που γράφεις, το δεύτερο... Το τρίτο είναι πολύ περίεργη προσφορά... Τί νούμερο είναι αυτό...289...

 

Επίσης, το "ανακαίνιση" στο μπάνιο δεν είναι "αλλάζω πλακάκια"... καλό είναι να γίνει επιθεώρηση και στις σωλήνες γιατί είναι κρίμα με το που τελειώνεις τις εργασίες να ξανασκάβεις. Μπορεί να είσαι τυχερή και να βρεις κάτι πριν σκάσει.

Link to comment
Share on other sites

ναι όντως,

τι εργασίες θέλεις ακριβώς να κάνεις;

να αποξηλώσεις τα υφιστάμενα πλακάκια του δαπέδου και του τοίχου και να τοποθετήσεις νέα; Να κολλήσεις τα νέα πάνω από τα υφιστάμενα;

Τι διαστάσεις έχει το μπάνιο σου;

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα! Το μπάνιο θα ανακαινιστεί ολόκληρο. Θα φύγουν τα παλιά πλακάκια και τα είδη υγιεινής και οπωσδήποτε οι παλιές σωληνώσεις καθώς μου είπε ο υδραυλικός οτι είναι καρκινογόνα τα υλικά παρασκευής τους. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οι εκ διαμέτρου διαφορετικές προσφορές για τα πλακάκια. Οι διαστάσεις που έχω για το μπάνιο είναι: 8,50*2,20 και 2,50*2,20. Σας Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει πως βγαινουν 17τμ. Αυτες ειναι διαστασεις για γκαρσονιερα (24,2 τμ.).Καποιο ειναι το υψος εδω αλλα δε μου βγαινει 17 κανενας συνδιασμος.!!!

Link to comment
Share on other sites

οτι είναι καρκινογόνα τα υλικά παρασκευής τους..

ΑΥΤΗ Εινα Μεγάλη ΠαΠαΡΙΑ!!!!!!

 

 

Οι διαστάσεις που έχω για το μπάνιο είναι: 8,50*2,20 και 2,50*2,20. Σας Ευχαριστώ πολύ.

 

Πρώτον οι διαστάσει για πλακάκια για το μπάνιο σας είναι 24,2 τμ τόσο μας κάνει 8,50*2,20 και 2,50*2,20. Υπολόγίστε ........Δεν τα λέμε κι όλα.......... Περίπου τα εργατικά μόνο χωρίς πλακάκια υλικά για το μπάνια σας στοιχίζουν .....(υπολογίζω)....... 245

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και πάλι. Αποφάσισα τελικά να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό που θα έρθει να με συμβουλεύσει γιατί αν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού που ανακαινίζω θα μου πάρει τόσο καιρό θα έρθει η μέρα του γάμου και εγώ δε θα έχω σπίτι. Ποια ειδικότητα είναι αυτή που θα πρέπει να απευθυνθώ? Σας ευχαριστώ όλουσ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Θα απευθυνθείτε σε κάποιον μηχανικό της επιλογής σας. Σε τέτοιου είδους εργασίες, αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός είναι οι πρώτες σας επιλογές. Θα σας ενημερώσουν για πιθανές λύσεις, επιλογές, κόστος και όποια άλλη απορία έχετε.

Link to comment
Share on other sites

αλημέρα και πάλι. Αποφάσισα τελικά να συμβουλευτώ κάποιον ειδικό που θα έρθει να με συμβουλεύσει γιατί αν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού που ανακαινίζω θα μου πάρει τόσο καιρό θα έρθει η μέρα του γάμου και εγώ δε θα έχω σπίτι. Ποια ειδικότητα είναι αυτή που θα πρέπει να απευθυνθώ? Σας ευχαριστώ όλουσ πολύ!

 

Μιλήστε σε πολιτικό μηχανικό ή αρχιτέκτονα ο οποίος θα σας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και συμβουλές, προτιμήστε όχι εργολάβο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.