tasa Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2011 Ο σύζυγός μου έχει (το έμαθε πρόσφατα) σε ένα αξ αδιαιρέτου αγροτεμάχιο ένα ποσοστό ανάμεσα σε 10 κληρονόμους.Οι γεροντότεροι των κληρονόμων αποφάσισαν να το πουλήσουν.Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς από τους παππούδες μέχρι σήμερα και συμφώνησαν όλοι να δεχθούν την περίπτωση χρησικτησίας για τον μελλοντικό αγοραστή για να γλιτώσει έξοδα 4 αποδοχών κληρονομιάς και να το πουλήσουν άμεσα πριν κλείσουν τα μάτια τους!(Το αγροτεμάχιο είναι από το 1934).Είπαμε να το αγοράσει ο σύζυγός μου,αλλά δεν γίνεται να επικαλεστεί συγγενής χρησικτησία.Μπορώ να το αγοράσω εγώ ή κι εγώ θεωρούμαι σόι καθότι είμαι η κυρία του κυρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΤΟΠΟΓΑΒΡΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Έχετε νομικό σύμβουλο ; Αν ναι, τι σας συμβουλεύει για όλα αυτά τα ευτράπελα ; Αν όχι καλο είναι να σπεύσετε να βρείτε κάποιο σοβαρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highlander Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Αυτές τις κομπίνες μόνο εσείς τα ελληνόπουλα τις σκέφτεστε. Ασε μας άσε μας και πήγαινε πλήρωσε κάνα δικηγόρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2011 Το Φόρουμ δεν μπορεί να επιτρέψει ανάλογες συζητήσεις που κινούνται στα όρια την νομιμότητας. Παρακαλώ καταφύγετε σε νομικό. Το παρόν κλειδώνει. ilias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts