Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΩΝ - ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ


AGELOG

Recommended Posts

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΔΙΟΡΩΦΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΟ Α ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ.

 

1)Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΟΥΣΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ Η Α' ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

 

2)ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΓΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΙΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ ΔΟΜΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΔΕΛΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

 

3)ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ?

 

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

 

 

Έχετε ήδη 10 δημοσιεύσεις στο forum. Μην ξεχνάτε ότι τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ ξαναδιαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, gvarth.

Link to comment
Share on other sites

Η μη εξάντληση του Σ.Δ. δεν αποτελεί κώλυμα για ρύθμιση βάση του Ν. 3843, ούτε καν είναι δυνατό να ελεγχθεί με βάση τα έγγραφα που προβλέπει ο νόμος να προσκομιστούν. Κατά συνέπεια δε μπορούν να αρνηθούν την ρύθμιση. Για οτιδήποτε παραπάνω, ενεργεί ο μηχανικός που επέλεξες.

Link to comment
Share on other sites

τι λές τώρα??????? Καταρχήν έχει μηχανικό να του απαντήσει να πάει στο μηχανικό του να βρει τις απαντήσεις. Εμείς ποιοί είμαστε οι τζάμπα βοήθεια?

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.