Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγγραφή στα Χανιά-Παρακολούθηση στο ΕΜΠ


Recommended Posts

Συνάδελφοι

Η κόρη μου -με κλίση στα ηλκτρονικά/πληροφορική περνάει φαίνεται στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά). Επειδή αδυνατώ οικονομικά με το αβέβαιο μέλλον και τις όποιες μελλοντικές εξελίξεις να υποστηρίξω οικονομικά τις σπουδές της εξ ολοκλήρου στην Κρήτη (μετακόμιση, ενοίκια, κοινόχρηστα, κ.λπ.) θα ήθελα να μάθω εάν γίνεται να γραφτεί στα Χανιά και να παρακολουθεί τα αντίστοιχα μαθήματα στο ΕΜΠ (χωρίς εγγραφή) και να δίνει κανονικά τις εξετάσεις της στο πολυτεχνείο Κρήτης. Κάποιοι μου έδωσαν αυτή την πληροφορία αλλά μου φάνηκε απίστευτο (τουλάχιστον) να γίνεται κάτι τέτοιο. Μήπως μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Οι γενικές αρχές της επιστήμης της σχολής που πέρασε η κόρη σας διδάσκονται σίγουρα σε όλα τα υπόλοιπα ιδρύματα με το ίδιο αντικείμενο. Όμως κάθε Εκπαιδευτικό Ίδρυμα έχει το δικό του πρόγραμμα σπουδών, ύλη, νοοτροπία εξετάσεων, βάρος μαθημάτων. Για τα μισά μαθήματα νομίζω ότι δεν θα έχει πρόβλημα (τα πιο εύκολα) αρκεί να έχει την ύλη όπως διδάσκεται στη περιοχή όπου πέρασε. Για τα υπόλοιπα ίσως να χρειαστεί για το μισό χρόνο να έχει παρακολούθηση.

Link to comment
Share on other sites

Τελείως μη ρεαλιστικό χωρίς να λάβουμε υπόψην τη ελαφρώς διαφορετική κατεύθυνση κάθε σχολής( ηλεκτρονικών - ηλεκτρολόγων)

Link to comment
Share on other sites

οκ και ακομα και ιδια να ειναι καποια μαθηματα και οι υλες ... Εργαστηρια δεν θα παρακολουθησει καθολου ???? σε καθε εξαμηνο εχουν εργαστηρια που ειναι υποχρεωτικα !!

Link to comment
Share on other sites

Ολα τα αλλα ευκολα η δυσκολα μπορουν να ξεπεραστουν αλλα η

παρακολουθηση των εργαστηριων απαιτει να βρισκεται στα Χανια η

κοπελα μιας και η πιθανοτητα να πηγαινοερχεται αποκλειεται λογω

αποστασης και κοστους. Δυστυχως σπουδες στο πολυτεχνειο απο

αποσταση ειναι πρακτικα αδυνατον να γινουν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.