Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Διορθωτική πράξη εφαρμογής


ΚΑΛΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία ερώτηση να κάνω και αν κάποιος γνωρίζει ας μου απαντήσει. Το 2005 με αίτησή μας προς τη Νομαρχία ζητούσαμε να μπούνε σε διορθωτική πράξη εφαρμογής 2 οικόπεδα.Το ένα στο οικοδομικό τετράγωνο 586 και το άλλο στο οικοδομικό τετράγωνο 366. Από λάθοςτου υπαλλήλου της Νομαρχίας μπήκε στη διορθωτική μόνο το οικόπεδο στο Ο.Τ 586. Εμείς το ανακαλύψαμε τώρα που αποφασίσαμε να πουλήσουμε το οικόπεδο στο Ο.Τ 366 ( ότι δηλ. το συγκεκριμένο δεν μπήκε στη διορθωτική ).

Η συμβολαιογράφος μας είπε ότι πρέπει να συμπληρωθεί το οικόπεδο του Ο.Τ 366 στην ίδια διορθωτική πράξη που έχει γίνει το 2005. Αυτό γίνεται; Τότε κύρωνε ο Νομάρχης τώρα η κύρωση έχει περάσει στην Περιφέρεια. Αυτό όμως που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι αν γίνεται να συμπληρωθεί η διορθωτική του 2005 με τα επιπλέον στοιχεία.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΛΗ

Διορθωτικές πράξεις μπορεί να κάνεις όσες θες

αρκεί να έχουν βάση και να ευσταθούν (ο νόμος ορίζει ότι πρέπει να υπάρχουν σοβαροί λόγοι όπως ιδιοκτησιακοί-επίκληση δικαστικών αποφάσεων κλπ)

Προφανώς όμως στην περίπτωσή σου πρέπει να γίνει διόρθωση της της ήδη υπάρχουσας διόρθωσης για να ληφθεί υπόψη ή αρχική ιδιοκτησία σου (αλλιώς θα έχεις άλλη εισφορά σε γη και χρήμα)

συμπέρασμα -καλά στα λέει ο/η συμβ/φος

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.