Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλησπερα!!


Jim2121

Recommended Posts

Τρικαλων μαλλον ειναι η τελευταια! Το ΤΕΙ Κρητης εχει την

καλυτερη φημη αρα λογικα θα εχει και καλο τμημα δομικων εργων.

Σερρες εχουμε αρκετους αποφοιτους εδω και ακουγονται καλα λογια.

Για του Πειραια δεν ξερω πολλα αλλα σαν κεντρικο σιγουρα θα εχει

χρηματοδοτηση με οτι συνεπαγεται αυτο...

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έχω περάσει και από τα δύο (Ηρακλείου, Σερρών) προτιμώ σαφώς το τμήμα στις Σέρρες από αυτό του Ηρακλείου. Έχει αξιόλογο προσωπικό.

Link to comment
Share on other sites

Jim2121 σαν απόφοιτος του Πειραιά θα σου πώ τη δική μου εμπειρία. Ο Πειραιάς έχει καλό όνομα στην αγορά εργασίας και αυτό μετράει. Οι καθηγητές είναι πολύ έμπειροι και αν το κυνηγήσεις θα μάθεις αρκετά. Τα εργαστήρια έχουν αξιόλογες υποδομές και υπάρχουν και συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια που έχουν πολύ καλά εργαστήρια (Χαλυβουργική, Χάλυψ κ.α). Επίσης υπάρχουν και αρκετά εντατικά προγράματα που γίνονται σε συνεργασία με ιδρύματα του εξωτερικού τα οποία σου δίνουν και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Προσωπικά πήρα μέρος σε δύο. Αστικό σχεδιασμό εδώ στην Αθήνα και Βιοκλιματικό Σχεδιασμό στη Φινλανδία. Αυτά να τα κυνηγάς είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Γενικά το επίπεδο των φοιτητών είναι καλό και οι καθηγητές δεν πολυχαρίζονται. Όλα εξαρτώνται όμως κυρίως απο τη δική σου προσπάθεια. Τέλος υπάρχουν και προγράμματα μεταπτυχιακών αν σε ενδιαφέρει για αργότερα αλλά αυτό λίγη σημασία έχει γιατί μέχρι να τελειώσεις πολλά μπορούν να αλλάξουν. Μετά από ότι έχω ακούσει πολύ καλό είναι και των Σερρών. Τα Τρίκαλα ως πιο καινούριο τμήμα προσωπικά θα το απέφευγα γιατί δεν γνωρίζω σε τι σημείο έχει φτάσει. Για Κρήτη δεν έχω ιδέα! Αυτά απο μένα και καλή επιλογή και καλή επιτυχία!

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ απόλυτα με τον Apostol, όταν αποφοίτησα προιστάμενος του τμήματος ήταν ο ''αείμνηστος'' Κοφίτσας. Μαζί με άλλα ''βαριά'' ονόματα καθηγητών αποτέλεσαν τον ακρογωνιαίο λίθο του Ιδρύματος. Οφείλουμε πολλά σε αυτούς για την μετέπειτα σταδιοδρομία μας.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς εγώ τον Κοφίτσα δεν τον πρόλαβα αλλά τα βιβλία του τα κρατάω ακόμα και είναι εξαιρετικά! Πλέον έχει μπεί και νέο αίμα αλλά οι περισσότεροι είναι αξιόλογοι καθηγητές.

Link to comment
Share on other sites

Kαλό θα ήταν να απαντάμε στο φίλο αυτό που μας ρώτησε και όχι να μπαίνουμε πάλι σε διαμάχες Πολυτεχνείων - Τει. Αυτό ενδιαφέρει το φίλο που ρώτησε οπότε ας το σεβαστούμε. Τα πειράγματα περί σχολών δεν νομίζω πως τον βοηθάνε στην επιλογή του!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.