Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληρωμή εκτελεσμένων -μη πιστοποιημένων- εργασιών και θέματα λόγω διακοπής εργασιών.


sga

Recommended Posts

γιατί (?) έχει δικαίωμα ο όποιος Επίτροπος να μπλοκάρει κάποια Σ.Σ. (και με τί κριτήρια γίνεται αυτό)

 

συνάδελφε, ο Επίτροπος - Ελεγκτικό είναι επί της ουσίας πιό πάνω και από τον πρωθυπουργό. μιλάμε για ανώτατο δικαστικό λειτουργό. πέραν όμως από τον θεσμικό του ρόλο (ως θεματοφύλακας του τρόπου διάθεσης του δημοσίου χρήματος ) πλέον τα τελευταία χρόνια λειτουργούν και ως κράτος εν κράτει. μην αναζητάς λοιπόν νομολογίες γιατί πολύ απλά όταν κάπου "σκαλώσει" το ζήτημα πατάνε πάνω σε δικές τους νομολογίες.

μπορείς να πάρεις μία μικρή γεύση από το τί εγκρίνουν και τί όχι από περασμένες αποφάσεις ελεγκτικού συνεδρίου στο αντίστοιχο site....

 

από εκεί και πέρα...όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση ο ασφαλέστερος τρόπος να διεκδικήσετε τα χρήματα είναι με αγωγή - όχι κατά τη γνώμη μου διαταγή πληρωμής-(εφόσον έχετε υπογραφές και μαρτυρίες ). αλλά θα πάρει χρόνια..

Link to comment
Share on other sites

gzin,

Σ’ ευχαριστώ για τις σημαντικές για μένα πληροφορίες/ επισημάνσεις σου όσον αφορά τις αρμοδιότητες του Επιτρόπου και τον τρόπο αντιμετώπισης του θέματος (διεκδίκηση χρημάτων με αγωγή).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ο επίτροπος θα μπορούσε πχ να το μπλοκάρει..φέρνω ένα παράδειγμα..αφού λες πως η σύναψη συμπληρωματικών πήρε πολύ χρόνο..στην αναγκαιότητα σύναψης αφού εκλείπει ο παράγων του επείγοντος..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.