Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aλλαγή στην τιμή ζώνης που φαίνεται στο ΤΑΠ


Recommended Posts

καλησπέρα...μήπως γνωρίζει κανείς αν είναι εφικτό και που πρέπει κανείς να απευθυνθεί για αλλαγή λάθους τιμής ζώνης στον λογαριασμό της δεη υπέρ του τέλους ακίνητης περιουσίας?

Link to comment
Share on other sites

Από ότι διάβασα πρόσφατα στον τύπο, τις τιμές ζώνης στην ΔΕΗ τις δίνουν οι αντίστοιχοι Δήμοι. Άρα πρώτη στάση ο Δήμος.

Αναφέρθηκε μάλιστα ότι κάποιοι Δήμοι εσκεμμένα έδωσαν αυξημένες τιμές (=υψηλότερα τέλη).

Link to comment
Share on other sites

κάπου πήρε και μένα το μάτι μου ότι όντως κάτι τέτοιο είναι σύνηθες φαινόμενο.....και καλά μέχρι τώρα που το ταπ ήταν ελάχιστο...τώρα όμως με το νέο αντισυνταγματικό χαράτσι , πάμε για πολλά παραπάνω λεφτά λόγω μεγαλύτερης ζώνης....και αναρωτιέμαι ...τους τα χρωστούσαμε και απο χτες?? αξίζει να παιδευτούμε για να τους δώσουμε λιγότερα??γιατί πιστεύω κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι να πετύχω αλλαγή στην τιμή ζώνης ακόμα και με τα απαραίτητα αποδεικτικά.

Link to comment
Share on other sites

Πανεύκολο θα είναι. Έχουν χάρτες με τις τιμές ζώνης στους Δήμους. Και να μην είχαν δεν είναι κάτι που μπορεί να αμφισβητηθεί ή να τεθεί υπό "διαπραγμάτευση" η τιμή ζώνης. Πήγαινε εκεί και θα βγάλεις άκρη αμέσως. Κάπου έχει γίνει λάθος, το πιθανότερο μη ηθελημένο. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το κατά πόσο δίνει ο Δήμος την Τ.Ζ. στη ΔΕΗ. Νομίζω ότι η ΔΕΗ παίρνει τη βεβαίωση τ.μ. (η οποία δεν αναφέρει κάτι για Τ.Ζ. παρά μόνο τους συντελεστές) και χρησιμοποιεί δικά της στοιχεία.

Link to comment
Share on other sites

Oι μισοι λογαριασμοι της ΔΕΗ που εχω δει, ειναι λαθος οσον αφορα τον υπολογισμο του Τ.Α.Π. και ΠΑΝΤΑ προς τα κατω...υπερ του καταναλωτη δηλαδη.

Συμπαιρενω λοιπον πως απλα οι Δημοι εχουν μεινει στις παλιες Τ.Ζ....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.