Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχει φτάσει κανείς στην 'Προσωρινή Υπαγωγή';


Recommended Posts

Έχοντας κάνει την αρχική υποβολή την Πέμπτη, και έχοντας πληρώσει την ίδια μέρα το παράβολο 500 ευρώ στην Τράπεζα, άνοιξα σήμερα το σύστημα όπου ναι μεν είχε ενημερωθεί για την πληρωμή του παραβόλου, ΑΛΛΑ εξακολουθεί να είναι σε αρχική υποβολή Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΤΕΕ: Εφόσον επιβεβαιωθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή τους ακριβούς "Τέλους Υπαγωγής στην Ρύθμιση Αυθαιρέτων" η δήλωση αυτόματα καθίσταται έγκυρη και μπορεί να αναβαθμιστεί στην κατάσταση "Προσωρινή Υπαγωγή".

 

Έχει φτάσει κανείς σε αυτό το στάδιο να ξέρει τί γίνεται; Από το ΤΕΕ που μίλησα πριν λίγο μου είπαν ότι έχει κολλήσει το σύστημα, και θα αποκατασταθεί το πρόβλημα αυτό. Αλλά 2-3 που είχα μιλήσει την προηγούμενη εβδομάδα, έπαιρνα 2-3 διαφορετικές απαντήσεις για τις ίδιες ερωτήσεις ανάλογα το άτομο στην άλλη άκρη της γραμμής.

Link to comment
Share on other sites

Christos, λογικά έχει κολλήσει το σύστημα. Υπομονή μέχρι να το φτιάξουν. Εγώ υπέβαλα μια δήλωση την περασμένη βδομάδα και μόλις ο ιδιοκτήτης πλήρωσε το παράβολο, μετά από μια μέρα είχε ενημερωθεί το σύστημα, όπως προβλέπεται.

 

Το πρόβλημα είναι στην ολοκλήρωση της διαδικασίας (και αυτό απαντά και στην ερώτηση του papahounis). Στη Β' φάση της υποβολής επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής (εφάπαξ ή δόσεις) και τυπώνεις το νέο έντυπο για την επόμενη πληρωμή σε τράπεζα. Ο πελάτης μου πλήρωσε εφάπαξ. Κι εδώ είναι το ωραίο...

 

Το σύστημα έχει ενημερωθεί, δεν υπάρχουν οφειλόμενα ποσά, οκ? Πάω να κάνω οριστική υποβολή, αλλά δεν γίνεται χωρίς να έχει συμπληρωθεί ο Α/Α του έργου που αντιστοιχεί στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ. Οπότε, αναγκαστικά, πρέπει να περιμένουμε τον καθορισμό της νόμιμης αμοιβής.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ vagiotis. Άρα έχεις ήδη φτάσει ένα βήμα πριν την οριστική υπαγωγή για να πάρεις τη βεβαίωση. Αν μάθεις κάτι που σε εξαιρεί από τον Α/Α πες το, διότι καίγεται ο πελάτης για μεταβίβαση μέχρι τις 20 Οκτωβρίου!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.