Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πετρελαιοκίνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


cospas

Recommended Posts

Με μια αιφνίδια τροπολογία που ψηφίστηκε σήμερα στη Βουλή άναψε το πράσινο φως για την κυκλοφορία των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων αλλά και επαγγελματικών φορτηγών έως 4 τόνους στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή: http://www.imerisia....pubid=112573316

Link to comment
Share on other sites

Πως έγινε αυτό; Πριν 10 μέρες θυμάμαι τον πρόεδρο της σχετικής επιτροπής της βουλής να δηλώνει ότι η έκθεση της σχετικής επιστημονικής ομάδας δεν μπόρεσε να διασκεδάσει τις αμφιβολίες της επιτροπής... Ειδικότερα κολλούσαν στο θέμα των αιωρουμένων σωματιδίων τα οποία δεν έχουν πέσει σε αποδεκτά επίπεδα για να επιτραπεί επέκταση της πετρελαιοκίνησης... Η εισήγηση ήταν για παράταση της απαγόρευσης.

Link to comment
Share on other sites

Αν όντως ισχύει προφανώς θα έγινε για την τόνωση της αγοράς αυτοκινήτου , που έχει πιάσει πάτο και ύστερα απο τις πιέσεις του κλάδου αφού προσδωκά πως το άνοιγμα της πετρελαιοκίνησης θα δώσει ώθηση στην αγορά.

 

edit: θα επιτρέπεται να κυκλοφορούν αυτοκίνητα που είναι εφοδιασμένα με κινητήρες diesel τα οποία όμως θα πρέπει να πληρούν τις προδιαγραφές Euro 5 ή Euro 6, άρα, αυτό σημαίνει πως συνεχίζεται η άρση απαγόρευσης για τα παλαιά ρυπογόνα.

Edited by woody
Link to comment
Share on other sites

Παντως εχουμε,δεν εχουμε πρωθυπουργο το κρατος λειτουργει.....οσο μπορει τελος παντων.Βρε μηπως ειν' καλυτερα να μην εχουμε πρωθυπουργο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.