Μετάβαση στο περιεχόμενο

αποδεικτικό ελάχιστης αμοιβής ΕΤΕ 2011 - ΔΠΥ πότε??


Recommended Posts

Έχει λήξη η βεβαίωση του Δασαρχείου οτι είναι μη δασικό? Αυτό εννοείς οτι σου είπαν? Δηλαδή ο χαρακτηρισμός έχει ημερομηνία λήξης?

Edited by dada
Link to comment
Share on other sites

Έχει λήξη η βεβαίωση του Δασαρχείου οτι είναι μη δασικό? Αυτό εννοείς οτι σου είπαν? Δηλαδή ο χαρακτηρισμός έχει ημερομηνία λήξης?

Ναι, έχει λήξει. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω αν έχουν γενικά πεπερασμένη διάρκεια ισχύς ή αν αφορά βεβαιώσεις που πάρθηκαν εως κάποια χρονολογία ή στο συγκεκριμένο δασαρχείο (Λαυρίου). Μου είπαν πως εαν υπάρχει πράξη χαρακτηρισμού στην περιοχή θα ελπίζω στους 4 μήνες, διαφορετικά ίσως πάρει κ χρόνια (!)..

θα πάω την επόμενη βδομάδα από κει οπότε κ θα σας έχω νεώτερα.

Αν δεν έχεις κάνει δημοσίευση για τελεσιδικία πρέπει να την κάνεις τώρα.

 

Manolis gon, τι εννοείς?

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με το άρθρο 6 παρ. 9 του ν. 3842/2010 τα τέσσερα πρώτα εδάφια της (νέας) παραγράφου 7, όπως αναριθμείται με την παράγραφο 4 του άρθρου 9 του ν. 3842/2010, αντικαθίστανται ως εξής: «
Χρόνος κτήσης του εισοδήματος από υπηρεσίες ελευθερίου επαγγέλματος θεωρείται ο χρόνος κατά τον οποίο παρασχέθηκαν οι υπηρεσίες από τον ελεύθερο επαγγελματία.
Όταν πρόκειται για παροχή υπηρεσιών διαρκείας, χρόνος κτήσης του εισοδήματος θεωρείται ο χρόνος που καθίσταται απαιτητό κάθε επιμέρους τμήμα της αμοιβής για το μέρος αυτό και την υπηρεσία που παρασχέθηκε
. Κατ’ εξαίρεση για τους ελεύθερους επαγγελματίες που αποκτούν εισόδημα από παροχή υπηρεσιών στο Δημόσιο και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, χρόνος κτήσης του εισοδήματος θεωρείται ο χρόνος είσπραξής του.»

Με βάση το παραπάνω πρέπει να κόβουμε ΑΠΥ με την ημερομηνία της μελέτης που εκπονούμε
. Έτσι τουλάχιστον το καταλαβαίνω και μας είχαν πει σε περσινή ενημέρωση για τα φορολογικά. Πρακτικά αυτό καθίσταται δύσκολο και ειδικά για μια σειρά μελετών που αφορά σε μια οικοδομική άδεια. Είχαν πει ότι θα υπηρχε κάποια τροποποίηση αλλα ως τωρα δεν έχω κάποια πληροφόρηση, Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει.
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.