Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδιαμόρφωτο ισόγειο 2


Recommended Posts

Η παράβαση που θεωρώ και υπολογίζω είναι η δημιουργία της κατοικίας εντός του κλειστου αδιαμόρφωτου χώρου. Με αναλυτικό προυπολογισμό για όλα τα δομικά στοιχεία της κατοικίας (τοιχοι, σοβάδες, χρωματισμοι, δάπεδα κλπ κλπ) υπολογίζω το πλήθος παραβάσεων. Το τίτλο παράβασης που δίνω είναι "κλείσιμο αδιαμόρφωτου χώρου (που έχει προσμετρήσει στη δόμηση) με αλλαγή όψεων"

Link to comment
Share on other sites

Επιπλέον θέλω να θέσω ένα άλλο ζήτημα...Αυτός χριστιανός έχει και ένα υπόγειο που έχει άδεια αλλά το έχει κάνει μεγαλύτερο κατά 40 τ.μ.Ανάλογα και με την παλαιότητα του βγαίνει το πρόστιμο για το υπόγειο 2000 ευρώ και για το αδιαμόρφωτο που έκλεισε συνολικά , 107,4τ.μ συν εξώστες βγαίνει 1500 Ευρώ και αν λάβω υπόψη την παλαιότητα 1000ευρώ.Αυτές τις μπούρδες δεν τις υπογράφω!

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ πολύ και τους δύο...μια αφελής ερώτηση παρ'όλα αυτά..τα δάπεδα είναι αναγκαίο να τα υπολογίσουμε εφ'όσον δάπεδο θα είχε και το αδιαμόρφωτο?

Link to comment
Share on other sites

Αnthrini εγω αν υπολόγιζα τον αδιαμόρφωτο σαν υπέρβαση δόμησης, το πρόστιμο βγαίνει 400 ευρώ λόγω παλαιότητας. Με τις λοιπές παραβάσεις διπλασιάζεται + !!

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις κατοικία κάπου θα πρέπει να έχεις περάσει τα υδραυλικά σου τα οποία τα υπολογίζεις και αυτά στον αναλυτικό. Άρα θα βάλεις και γεμίσματα και λογικά και επιστρώσεις δαπέδων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.