Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ, 2008


Recommended Posts

Γι αυτο φιλε μου αφου εχετε καταληστεψει ολες τις υπολοιπες τεχνικες ειδικοτητες καιρος να αρχισετε να κλεβετε και δικαιωματα αλλων επιστημων ωστε να πατε ακομα πιο ψηλα.

 

Πλεον βαλτε στοχο το δικαιωμα να υπογραφετε ιατρικες συνταγες και ιατρικες διαγνωσεις αλλα και το δικαιωμα να μπορειτε να ασκειτε μαχιμη δικηγορια.

 

Θα μου πεις πως τα παραπανω δεν τα ξερετε αλλα ουτε και ολα τα ηλεκτρομηχανολογικα/αρχιτεκτονικα/τοπογραφικα που υπογραφετε ξερετε.

 

Εμπρος φιλοι Πολιτικοι Μηχανικοι να κατακτησετε τον κοσμο!

 

Παρατήρηση: Όλα έχουν ένα όριο!

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum και ειδικότερα τον κανόνα υπ' αριθμό 4.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Τα προηγουμενα χρονια "πρωτοι" ηταν οι ηλεκτρολογοι μηχανικοι και μετα πολιτικοι μηχανικοι. Το 2000 που περασα εγω, θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι οι ηλεκτρολογοι της Πατρας ηταν πιο πανω απο τους πολιτικους του ΕΜΠ. Οι ηλεκτρολογοι τοτε του ΕΜΠ ηταν περιπου στο ιδιο με την ιατρικη.

 

Φετος οντως οι πολιτικοι ειναι πιο πανω απ τους ηλεκτρολογους. ομως για να γινει σοβαρη αναλυση πρεπει να μπει και ενας αλλος παραγοντας, "ποσοι" μπαινουν σε καθε σχολη. Εχω την εντυπωση, απο παλιοτερα στοιχεια, οτι οι σχολες ηλεκτρολογων εχουν πολυ περισσοτεες θεσεις απο αυτες των πολιτικων και ειναι δεδομενο οτι μια σχολη με λιγες θεσεις εχει υψηλη βαση εστω κι αν εχει χαμηλοτερη ζητηση.

 

 

Την πιο χαζη αναλυση των αποτελεσματων την εχω ακουσει απο δημοσιογραφο του STAR ο οποιος ειπε: "Παλι φετος η αρχιτεκτονικη ειναι η σχολη με την υψηλοτερη βαση λογω της πολυ μεγαλης ζητησης που παρουσιαζει. Η βαση της εφτασε τα 22 χιλιαδες μορια αφηνοντας πολυ πισω τις αλλες." που να ξερε ο δυστυχος ο αγραμματος δημοσιογραφος οτι η αρχιτεκτονικη εχει ενα μαθημα παραπανω και το αριστα δεν ειναι το 20.000 οπως ισχυει με τις αλλες!

Link to comment
Share on other sites

Θέλω να τονίσω τη σημασία των επαγγελματικών δικαιωμάτων στις βάσεις. Το τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας επειδή πρόσφατα απόκτησε μεγάλο πρόβλημα με τα επ. δικαιώματα των απόφοιτων του, έπεσε 835 μόρια!!! Αν λοιπόν φτιάξουν τα επ. δικαιώματα όλων των ΑΤΕΙ θα υπάρξει βελτίωση κ στις βάσεις τους.

Link to comment
Share on other sites

Να ήταν μόνο αυτό..

 

Μην κάνετε παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του forum. Παράθεση κάνετε όταν θέλετε να κάνετε αναφορά σε τμήμα μιας δημοσίευσης ή να απαντήσετε σε δημοσίευση παλιότερη από την αμέσως προηγούμενη. Αντί για κλικ στη λέξη "παράθεση" κάντε κλικ στη λέξη "απάντηση" στο τέλος της ιστοσελίδας.

Ευχαριστώ, Χάρης.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεις τις βάσεις των παιδαγωγικών σχολών σήμερα (που πιάνουν δουλειά στο δημόσιο με το που τελειώσουν το πανεπιστήμιο) κ μερικά χρόνια πριν θα καταλάβεις πως μετράνε πολύ οι επαγγελματικές προοπτικές. Για αυτό σου λέω, ας δικαιωθούν τα ΑΤΕΙ στα επαγγελματικά δικαιώματα κ ξαναβλέπουμε τις βάσεις.

Εν πάση περιπτώση δεν ήθελα να ανοίξω διαξιφισμούς κ σε αυτό το thread για πανεπιστήμια vs ΑΤΕΙ. Απλά ήθελα να δείξω πως μια πρόσφατη εξέλιξη σε επαγγελματικά δικαιώματα επιρρεάζει τη βάση σε ένα τμήμα, άρα σκεφτείτε μια μακροχρόνια κατάσταση τι επιπτώσεις έχει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.