Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μελέτη διάθεσης λυμάτων


asanitsas

Recommended Posts

καλημέρα, μήπως γνωρίζει να μου πει μεσ τις άκρες τη ακριβως ισχύει με την νέα νομοθεσία για τα υγρά απόβλητα? Το μόνο που κατάφερα να συννενοηθώ με τις υπηρεσίες είναι ότι πλέον δεν καταθέτεις ΜΧΔΑ στο τμήμα Υγειονιμικής αλλά Μελέτη σχεδιασμού και εφαρμογής υγρών αποβλήτων αφού λάβεις την ΕΠΟ στην διεύθυνση Υδάτων. Μπορεί να μου πει κάποιος αν γνωρίζει κα΄λυτερα πλέον πια είναι η διαφορά από παλιότερα π.χ. σε σύστημα σηπτικής δεξαμενής και απορροφητικού βόθρου δεν μπορει να γίνει έτσι πρέπει να υπάρχει και άλλη επεξεργασία? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει λίγο να ξεμπλοκάρω.

Link to comment
Share on other sites

Το σύστημα ση[τική δεξαμενή - αποροφητικός βόθρος ισχύει όπως και στο παρελθόν.

Όπως είπες καταθέτεις τη μελέτη διάθεσης υγρών αποβλήτων στην υπηρεσία υδάτων εφόσον πρόκειται για βόθρους (σηπτικό-απορροφητικό) είτε και για βιολογικούς με άδρευση (επαναχρησιμοποίηση υδάτων).

Ισχύουσα νομοθεσία: ΚΥΑ οικ. 145116/8-3-11, Αρ. Φύλλου 354 με διευκρινιστική εγκύκλιο Αρ. Πρωτ.: ΟΙΚ.145447 / 23-6-11 η οποία διευκρινίζει για ποιες εγκαταστάσεις ισχύει.

Μελέτη σχεδιασμού και εφαρμογής υγρών αποβλήτων? Σε ποια υπηρεσία σου ανεφεραν κάτι τέτοιο? Σίγουρα όχι Αττική φαντάζομαι

Link to comment
Share on other sites

απο την υπηρεσια διευθυνσης υδάτων ανατολικής μακεδονίας μου είπαν οτι θα ονομάζεται ετσι πλέον η μελέτη απλά αυτό που δεν καταλαβαίνω η ΚΥΑ αυτή δηλαδή δεν σε δεσμεύει να κάνεις κάτι διαφορετικό από ότι ίσχυε πριν? και ποια η σημασία της επαναχρησιμοποίησης? τι διαφορετικό ισχύει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.