Jump to content

coolbaby82

Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Ουδέτερη

3 Followers

About coolbaby82

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  Αττική
 • Επάγγελμα
  Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Δεν αντιλέγω. Η δημόσια διοίκηση όμως δεν λειτουργεί έτσι.
 2. Είναι οι Ζώνες Δυνητικά Υψηλού Κινδύνου Πλημμύρας που καθορίστηκαν με τα σχέδια διαχείρισης πλημμυρών. Με το άρθρο 2 παράγραφος 5 των φεκ με τα οποία εγκρίθηκαν τα εν λόγω σχέδια, απαγορεύτηκε η χωροθέτηση βιορευστών σε περιοχές που βρίσκονται εντός ζωνών δυνητικά υψηλού κινδύνου πλημμύρας και ταυτόχρονα αποτελούν γη υψηλής παραγωγικότητας. Αυτή η απαγόρευση υπάρχει στα ΦΕΚ για ολα τα υδατικά διαμερίσματα με εξαίρεση της Θράκης και της Αττικής αν θυμάμαι καλά. Εφόσον όμως δεν ανήκεις σε γη υψηλής παραγωγικότητας , δεν σε αφορά αυτό, συνεχίζεις κανονικά!
 3. η υποβολή της έκθεσης στο ημα είναι όρος που γράφεται σε όλες τις ΑΕΠΟ. Εφόσον είναι γραμμένο στην ΑΕΠΟ του, και αυτός δε το τηρεί, μπορούν να του επιβάλουν διοικητική κύρωση (δεν είναι ποινικό όπως στη περίπτωση της ρύπανσης). εαν μπορεί να δηλώσει αύριο το πρωί τα στοιχεία του 2017, ας πάει να το κάνει άμεσα, και να τους στείλει ένα αντίγραφο πριν το επικυρώσει ο περιφερειάρχης. Εαν έχει ήδη επικυρωθεί , τότε μεσολαβεί ένα διάστημα που μπορεί να κάνει ένσταση στον ΓΓ της Αποκεντρωμένης. ας κάνει την υποβολή στο ημα, να τη στείλει στον ΓΓ και να ζητήσει να ακυρωθεί το πρόστιμο. πάντως για του επέβαλαν τέτοιο πρόστιμο μάλλον τσάμπα ελιές θέλουν.
 4. Δεν έχεις πρόβλημα με τη νοσοκομειακή μονάδα. Ωστόσο, έχεις σοβαρό πρόβλημα εάν βρίσκεσαι εντός ΖΔΥΚΠ και ταυτόχρονα το οικόπεδο είναι υψηλής παραγωγικότητας. Θα πρέπει να το ελέγξεις πριν καταθέσεις κατά την άποψή μου. Επίσης θα σε συμβούλευα το εξής. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο το έργο πέραν της ομάδας 10 να ανήκει και στην ομάδα 4 (αα 22β). Εαν όντως ισχύει αυτό , μην το αναφέρεις στη ΜΠΕ διότι εάν πέσεις σε διαβασμένο υπάλληλο θα μπλέξεις πολύ άσχημα με μία ΚΥΑ που εκδόθηκε πριν κανα μήνα, και αφορά τη χωροθέτηση έργων της 4ης ομάδας.
 5. Και για τυπικούς λόγους να αναφερθεί ότι το παραπάνω αναφέρεται στο άρθρο 1 παράγραφος 5 του νόμου 4014 (στη πρώτη σελίδα δηλαδή !).
 6. zavi δε διαφωνώ σε αυτά που λες, απλά η κουβέντα παρρεκλίνει και εδώ έχουμε συγκεκριμένα πράγματα. Η Δ/νση χωροταξίας του υπεκα όπως και η ΕΓΕΠΕ είναι υπηρεσίες σεβαστές (κακά τα ψέματα μετράει η αποψή τους). Όταν λοιπόν φτιάχνουν έγγραφο σαν και αυτό που ουσιαστικά ξεφτιλίζουν το μελετητή, ξεφτιλίζουν τις υπόλοιπες υπηρεσίες που γνωμοδότησαν, διατυπώνουν επιφυλάξεις ως προς τη νομιμότητα της διαδικασίας εγκατάστασης και αναστέλουν τις διαδικασίες έκδοσης ΑΕΠΟ τότε συγνώμη κιόλας φίλε μου, εαν αύριο δω ΑΕΠΟ στη διαύγεια, τότε το τελευταίο που θα με πείραζε είναι να δω ανθρώπους στους δρόμους με μαύρες σημαίες.
 7. Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση? διάβασε κανείς το πολύ ενδιαφέρον έγγραφο της ΕΓΕΠΕ που ανέβασε συναδερφός σας? Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι το έργο είναι σε αντίθεση με τα ειδικά χωροταξικά της βιομηχανίας, του τουρισμού και με το χωροταξικό της Στερεάς Ελλάδας. Οπότε τι συζητάτε τόση ώρα για not in my back yard κτλ κτλ?
 8. Θέματα Ιδιωτών (μη μηχανικών) = Θέματα άσχετων όποιος θέλει απαντάει όποιος δε θέλει δεν απαντάει, απλά πράγματα. και το ξαναλέω μια και ίσως δε το έκφρασα σωστά το θέμα , έχω κάποιες συντεταγμένες σε hatt, θέλω να checkaro στο κτηματολόγιο αν η επιφάνεια που περικλείουν είναι αυτή που αναφέρεται στο σχέδιό μου, τις βάζω στο κτηματολόγιο (αφού έκανα τη μετατροπή σε εγσα μέσω coord) και οι συντεταγμένες βγαίνουν περίπου 70 μέτρα πιο πέρα από το σημείο ενδιαφέροντος και η επιφάνεια βγαίνει 5στρέμματα μικρότερη από αυτή που αναφέρεται στο σχέδιο. η ερώτησή μου είναι που μπορεί να οφείλεται τόσο μεγάλη απόκλιση και αν δικαιολογείται. (θεωρώντας ότι ο μηχανικός τις είχε βγάλει σωστά τις συντεταγμένες καθώς για αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι)
 9. έχω μια επιφάνεια, τη βλεπω στη φωτογραφία του κτηματολογίου και έχω της συντεταγμένες της σε hatt. κάνω τη μετατροπή σε εγσα (coord) και εισάγω τις συντεταγμένες στο κτηματολόγιο. η απόκλιση είναι μεγάλη (70m). εκτός από την απόκλιση κατα τη μετατροπή σε εγσα τι άλλη απόκλιση έχω? θεωρείτε ότι η ανάλυση της οθόνης πχ μπορεί να δικαιολογεί τόσο μεγάλη απόκλιση? (θεωρούμε ότι οι συνετταγμένες που μου έβγαλε ο μηχανικός ανταποκρίνονται ακριβώς στα άκρα της επιφάνειας μου)
 10. Πάντα στον νου σου να έχεις την Ιθάκη φίλε Δημήτρη, καλό δρόμο!
 11. δεν υπάρχει αυτό, έλεος να δω τι άλλο θα ακούσουμε
 12. και μια και η συγκέντρωση αλκοόλης αναμένεται να ανέβει εκθετικά αυτές τις ημέρες, κάτι σχετικό από την Ιρλανδία! http://www.youtube.com/watch?v=uoUYr6YNjWc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.