Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΔΔΕ σε φ/β


giaouts

Recommended Posts

Ανεξαρτήτως από του κανονισμούς που είναι σε λειτουργία, σε κάποια περιοχή (χώρα) πρέπει να ακολουθούμε την τεχνολογία. Πρέπει να γνωρίζουμε τα υλικά εκείνα που αυξάνουν την προστασία και να τα προσαρμόζουμε στις εργασίες μας ανεξάρτητα από τους κανονισμούς.

>

ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

>

Ευχαριστώ !!!

Link to comment
Share on other sites

Οπότε θα επαναλάβω:

 

Αφού κατανοήσαμε τον κανονισμό, αφού (υποθέτω ότι) διαπιστώσαμε ότι είναι αναχρονιστικός και ξεπερασμένος από την τεχνολογία, αφού πιστεύουμε ότι πρέπει να βάλουμε ΔΔΕ:

 

Των πόσων mA πρέπει να είναι;

Ποιό κύκλωμα πρέπει να προστατεύει;

Link to comment
Share on other sites

Η προστασια μπαινει μονο επειδη μπορει να το ζητησουν οι ασφαλιστικες εταιρειες. Ουτε η ΔΕΗ ουτε ο ΚΕΗΕ απαιτουν να βαλεις μεσα προστασιας σε εγκατασταση παραγωγης. Μην μπερδευεις την παραγωγη με την καταναλωση. Σε εγκαταστασεις καταναλωσης, υπαρχει οπως ειπανε οι παραπανω εκτος απο τον κανονισμο και σχετικη νομοθεσια.

 

Στην Ελλαδα, σημερα, ο βαθμος προστασιας εξαρταται απο το τι θελουν οι ασφαλιστικες εταιρειες. Μεχρι στιγμης δεν απαιτουν πολλα, σχεδον τιποτε απο μετρα προστασιας. Στο μελλον ομως ισως απαιτησουν, για να ανανεωνουν τα συμβολαια.

 

Εκει στην Κυπρο υπαρχουν κανονισμοι για τα φωτοβολταικα παρκα? Γιατι εδω στην Ελλαδα δεν υπαρχουν συγκεκριμενοι για PV. Επισης θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις αν γειωνεται το frame των πανελων. Γιατι και αυτο μετρο προστασιας ειναι. Τι λενε οι κανονισμοι γιαυτο.

 

Ευχαριστω!

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.