Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεχνική Έκθεση για Η/Μ έλεγχο σε μη κατοικίες


Recommended Posts

Θα μπορούσε κάποιος αξιότιμος και γνώστης του θέματος συνάδελφος, τι σημαίνει στη πράξη τεχνική έκθεση για τον Η/Μ έλεγχο της γείωσης, Πίνακα και λοιπού Η/Μ εξοπλισμού για ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ?

Είναι η περίπτωση μιας τράπεζας και ενός γραφείου όπου χρειάζονται τακτοποίηση και πρέπει να δώσω μια απάντηση στον Αρχιτέκτονα που το έχει αναλάβει για το τι πρέπει να κάνω στο κομμάτι αυτό των Η/Μ.

 

Παρακαλώ μια απάντηση επείγει!!

 

Σας ευαριστώ!!

Link to comment
Share on other sites

τα εμπορικά προγράμματα που κυκλοφορούν για τακτοποίηση αυθαιρέτων έχουν μέσα μία τυποποιημένη τεχνική έκθεση που μοιάζει πολύ με τις τεχνικές εκθέσεις που δίνουμε στην πολεοδομία σε νέες οικοδομές.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή δεν έχω τέτοιο πρόγραμμα και δεν έχω εικόνα, μιλάμε για μεγάλη έκθεση? Υπάρχει δυνατότητα να ανέβει κάποια παρεμφερής έκθεση για να πάρω μια σαφή εικόνα?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα συναδελφοι. Επεσε και εγω στην περιπτωση αυτης της τεχνικης εκθεσης. Υπαρχει καπιο υποδειγμα για να βοηθοθμε λιγο?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.