Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Bisba13

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Bisba13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιδια ο ελεγχος ειναι μακροσκοπικος. Τιποτα παραπανω και αφορα μονο την ημερα του ελεγχου. Απο εκει και περα ενημερωνεται τον πελατη για τυχον διορθωσεις που πρεπει να γινουν ( δεν ειναι απαραιτητο ) και την παραδινεται. Το εχω κανει τρεισ φορες χωρις κανενα προβλημα. Απλα μην ξεχναται να αναφερεται στην Τ/Ε οτι η τεχνικη εκθεση την ημερα που εγινε ο ελγχος για να απαλαγειται και απο την ευθηνη γιατι δεν υπαρχει περιπτωση κανεις ιδιοκτητης να κανει της απαραιτητες διορθωσεις. Χειροτερα μπορει να τα κανει καλυτερα ομως οχι.
  2. Υπέγραψα εγω μια εκθεση πριν μια βδομαδα. Ανεφερα οτι εγινε μακροσκοποικος ελεγχος στα Η/Μ και οτι ειναι συνφωνα με τα αντιστοιχα προτυπο. Περασε κανονικα απο πολεοδομια και ειναι ολα οκ.Δεν θελει κατι το ιδαιτερο
  3. Εγω παλι επανερχομαι στο θεμα μου? Σε πριπτωση που τοποθετησω γειωτη Ε και ιδανικη τιμη γειωσεις, αυτο ειναι επιτρεπτο απο των κανονισμο?Μηπως θελει υποχρεωτικά θεμελιακη ή περιμετρική γειωση?
  4. Και το πιο βασικό. Οι συνδεσεις στους πινακες θα πρεπει να γινονται με ειδικους ακροδεκτες. Νομιζω πως ηταν απαραδεκτη δουλεια απο τον ηλεκτρολογο
  5. το περιεργο ειναι πως η οικοδμη ειναι κολητα σε ενα ιση υπαρχον κτιριο.Ετσι η ταινια δεν μπορει να κλειση. Τη λαμα χαλκου που την στερεωνω? στο εδαφος με πασαλακια?
  6. Συναδελφοι καλησπερα. Εχω μια περιπτωση που μου ζηταν θεμελιακη γειωση αλλα εχει γινει η θεμελιωση και εχουν πεσει τα τοιχια.Τι γινεται σε αυτη την περπτωση?
  7. Ευτυχως αλλα ο τεχνικος της siemens που μιλησα μαζι του μου ειπε πως δεν υπαρχει τετοιο θεμα. Παντως θελει πολυ προσοχη. Το MC4 ηταν πρεσαρισμενο με την πρεσα της knipex αλλα η ακιδα στο εσωτερικο ητνα κοντιτερη και δεν εφατανε να κουμποση στην εισοδο του Inverter. Συμβαινουν και αυτα.
  8. Τα πανέλα ειναι ιδια 21 και 21. Οι διατομες ειναι και αυτες ιδιες 4mm. Αυτο που εκανε το προβλημα ηταν ο ακροδεκστης MC4 του αρνητικου πολου.Δεν εκανε σωστη επαφη στην εισοδο του Inverter με αποτελεσμα το ενα string να ειναι ανοιχτό και ο inverter να δουλευει με τα μισά πανελα.
  9. Συναδελφοι καλησπερα, εχω μια εγκτάσταση με 9,87KW σε δώμα με νοτιοδυτικό προσανατολισμό και 12 μοιρες κλιση. Ο inverter ειναι siemens και παρατηρω το εξής: Η τάση ανοιχτου κυκλώματος ειναι ίδια και στα δυο string οταν ο inverter ειναι εκτος λειτουργιας. Οταν ο inverter μπαινει σε λειτουργια η ταση λειτουργιας του ενος string ειναι διαφορετική με του αλλου. Η ταση του ενος ειναι 720V και του αλλου 610V. Μια διαφορά της ταξης των 110V. σκιασεις δεν υπαρχουν και τα πανελα ειναι σε ενιαια κατασκευη. Παρατηρω Πως το συτημα δουλευει με μειωμενει αποδοση, Εχεται καποια ιδεα στο τη μπορει να συμβαινει; Ευχαριστώ
  10. Παιδια υπαρχει κατι σχετικα με αυτη την τεχνικη εκθεση? Βοηθεια...
  11. Καλησπερα συναδελφοι. Επεσε και εγω στην περιπτωση αυτης της τεχνικης εκθεσης. Υπαρχει καπιο υποδειγμα για να βοηθοθμε λιγο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.