Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνω για κάτοψη κτηρίου.


vasnak

Recommended Posts

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είμαι τελειόφοιτος Τεχνικός Δικτύων Η/Υ και ψάχνω να βρω μία κάτοψη κτηρίου γραφείων για την πτυχιακή εργασία μου. Την χρειάζομαι για να βγάλω μελέτη εγκατάστασης ενσύρματου και ασύρματου δικτύου με πραγματική τοπολογία. Αυτό που χρειάζομαι είναι τα σχέδια ενός τουλάχιστον τριώροφου κηρίου με υπόγειο και να λέει δύο λόγια όσον αφορά το πάχος των τυχών και το υλικό, για να μπορώ να υπολογίσω την εξασθένηση του σήματος (αν και αυτά προαιρετικά γιατί μπορώ να τα βάλω και υποθετικά). Δεν χρειάζομαι autocad αρχεία, γιατί απλά χρειάζομαι διαστάσεις και φωτογραφείς της κάτοψης για την παρουσίαση.

 

Όσο έχω ψάξει έως τώρα, έχω βρει μόνο κατόψεις σπιτιών. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο site που μπορώ να βρω κάτι ανάλογο ή αν κάποιος/α μπορεί να μοιραστεί μαζί μου κάποιο σχέδιο, θα είμαι ευγνώμον!

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να επισκεφθείς κάποια γραφεία μηχανικών στην περιοχή σου (παλιών καλύτερα) και να ζητήσεις βοήθεια για αυτό που χρειάζεσαι για την εργασία σου. Κάποιος θα ανταποκριθεί...

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου φίλε Occultist. Σε 3 γραφεία που πήγα και ρώτησα, μου απάντησαν πως δεν μπορούν να μου δώσουν σχέδια, λόγο απορρήτου και σε άλλα 2 δεν είχαν. Στην πολεοδομία Αγίας Παρασκευής επίσης δεν μου έδωσαν λόγο απορρήτου. Γι'αυτό κατέφυγα σε εσάς.

Link to comment
Share on other sites

http://grabcad.com/search?page=3&query=building&utf8=%E2%9C%93

 

Ψάξε εδώ. Δεν ξέρω αν θα βρεις αυτό που θες αλλά αν το βρεις σίγουρα θα χρειαστείς κάποιο πρόγραμμα να τα δεις (Autocad).

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ φίλε rootbreaker. Ωραίο το site που αναφέρεσαι αλλά τα σχέδια που έχει περιέχουν μόνο 1 όροφο και τα άλλα είναι απλά 3D. Θα ήταν ωραία για παρουσίαση, αλλά χρειάζομαι και την κάτοψη.

 

Βρήκα μία σελίδα της roomle που κάνεις σχέδια σχετικά εύκολα και μπορείς να αποθηκεύσεις και αυτό που έφτιαξες για να κανείς παρουσίαση αλλά χρειάζεται internet. Αφού δεν βλέπω να βρίσκω κάποιο σχέδιο μάλλον θα πρέπει να κάνω κάποιο δικό μου, αλλά το AutoCAD μου φαίνεται πολύ δύσκολο για να καθίσω να το μάθω και χρονοβόρο... Αλλά ξέρει κανείς αν μπορείς σε αυτό να σχεδιάσεις και ορόφους;

Link to comment
Share on other sites

Έχω πέσει σε περίπτωση... Τι να κάνω;... Δεν θέλει να είναι ίδιοι γιατί δεν είναι ρεαλιστικό σενάριο. Βέβαια μπορώ να πάρω τον ένα και να αλλάξω την θέση των τοίχων, αλλά θα πρέπει να κάτσω να διαβάσω AutoCAD, να καταλάβω το σκεπτικό του σχεδίου, την στατική και δεν έχω χρόνο για όλα αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.