frankidem Δημοσιεύτηκε March 4, 2012 at 01:33 πμ Δημοσιεύτηκε March 4, 2012 at 01:33 πμ Παιδιά γιατί έπαψε να λειτουργεί το tapatalk στο forum?
Engineer Δημοσιεύτηκε March 4, 2012 at 02:33 μμ Δημοσιεύτηκε March 4, 2012 at 02:33 μμ Η νέα πλατφόρμα έχει ενσωματώνει έκδοση για κινητά και φορητές συσκευές, οπότε δεν υπάρχει λόγος για υπάρχει το tapatalk.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε March 26, 2012 at 10:46 πμ Δημοσιεύτηκε March 26, 2012 at 10:46 πμ Καλησπέρα, χρησιμοποιώ το φόρουμ καθημερινά, είναι εκπληκτικό μέσο ενημέρωσης και λύσης προβλημάτων που ένας μηχανικός (ή όχι) μπορεί να έχει... Η απορία που έχω είναι ότι κατέβασα σήμερα το tapatalk στο iphone μου και αναζήτησα το michanikos.gr. Και ενώ το βρίσκει κανονικά όταν πάω να συνδεθώ από εκεί μου γράφει το μήνυμα: Αυτό το φόρουμ έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα από το Tapatalk ή το εγκατεστημένο πρόσθετο Tapatalk δε λειτουργεί. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή. Σημειωτέον το έχω jailbreak το κινητό αν παίζει κάποιο ρόλο. Κάποια λύση;
Fade2Black Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 09:57 πμ Δημοσιεύτηκε April 10, 2012 at 09:57 πμ Κάτι νεότερο εδώ;;;
angelo_balto Δημοσιεύτηκε October 23, 2012 at 03:36 μμ Δημοσιεύτηκε October 23, 2012 at 03:36 μμ Η νέα πλατφόρμα έχει ενσωματώνει έκδοση για κινητά και φορητές συσκευές, οπότε δεν υπάρχει λόγος για υπάρχει το tapatalk. Δεν διαφωνώ συνάδελφε στο ότι μπορεί... απλά κάποιοι (όπως κι εγώ) θα προτιμούσαμε το tapatalk μιας και ήδη το χρησιμοποιούμε με άλλα site...
Fade2Black Δημοσιεύτηκε November 13, 2012 at 03:26 μμ Δημοσιεύτηκε November 13, 2012 at 03:26 μμ Και να πούμε ότι τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να μπω καν από το κινητό μου στο φόρουμ. Θα ήταν καλό να το κοιτάξετε. Εμένα μου εμφανίζει μόνο την πρώτη σελίδα με τις ειδήσεις και δεν έχω επιλογή να μπω στο φόρουμ. Πραγματικά ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο του tapatalk. Είναι ότι καλύτερο χαίρεσαι να μπαίνεις στο φόρουμ. Φιλικά πάντα.
Fade2Black Δημοσιεύτηκε April 1, 2013 at 11:24 πμ Δημοσιεύτηκε April 1, 2013 at 11:24 πμ Bravo που το έχετε κάνει πλέον supported! Να τα λέμε αυτά Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα