Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαχείριση πολυκατοικίας


Souzana

Recommended Posts

Μένω σε μία πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας,

εκτος απο το γεγονός οτι στα κοινόχρηστα πληρώνω καθαρίστρια την οποία ποτέ δεν εχω δεί , απο τον Δεκέμβρη ενώ εγώ πληρώνω στα κοινοχρηστά μου πετρέλαιο τα καλοριφέρ ειναι μόνιμα κλειστά, με αποτέλεσμα να εχω πάρει ενα ηλεκτρικό μικρό σώμα για να ζεσταίνεται το υ/δ και ο λογαριασμός της ΔΕΗ να έρχεται πιο μεγάλος απο ότι συνήθως (λογική συνέπεια)

Ευτυχώς που λέιπω απο το σπίτι σχεδόν όλη τη μέρα. Ο διαχειριστής έχει απλά αναρτήσει μία σελίδα Α4 η οποία λέει οτι αν δεν πληρώσουν όλοι οι ένοικοι τα κοινόχρηστα δεν θα έχουμε πετρέλαιο.

 

Γνωρίζετε αν με καλύπτει κάποιος νόμος ετσι ώστε να μην περιλαμβάνεται το πετρέλαιο στα κοινοχρηστά μου ?

Link to comment
Share on other sites

Εσύ μπορεί να μην την έχεις δει την καθαρίστρια, αλλά υποθέτω ότι αν ήταν "φάντασμα" κάποιος από τους υπόλοιπους θα είχε διαμαρτυρηθεί. Εξάλλου αν δε γίνεται καθαρισμός κτιρίου ποτέ σε λίγο καιρό αυτό θα ήταν εμφανές. Πιθανότατα έρχεται σε ώρες που λείπεις ή δεν το αντιλαμβάνεσαι.

Για το πετρέλαιο (ειδικά αν είσαι ενοικιάστρια-δεν το ξεκαθαρίζεις), συνοπτικά: όχι. Δε μπορείς να απαλλαγείς της δαπάνης.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.