Μετάβαση στο περιεχόμενο

Souzana

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

Souzana's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μένω σε μία πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, εκτος απο το γεγονός οτι στα κοινόχρηστα πληρώνω καθαρίστρια την οποία ποτέ δεν εχω δεί , απο τον Δεκέμβρη ενώ εγώ πληρώνω στα κοινοχρηστά μου πετρέλαιο τα καλοριφέρ ειναι μόνιμα κλειστά, με αποτέλεσμα να εχω πάρει ενα ηλεκτρικό μικρό σώμα για να ζεσταίνεται το υ/δ και ο λογαριασμός της ΔΕΗ να έρχεται πιο μεγάλος απο ότι συνήθως (λογική συνέπεια) Ευτυχώς που λέιπω απο το σπίτι σχεδόν όλη τη μέρα. Ο διαχειριστής έχει απλά αναρτήσει μία σελίδα Α4 η οποία λέει οτι αν δεν πληρώσουν όλοι οι ένοικοι τα κοινόχρηστα δεν θα έχουμε πετρέλαιο. Γνωρίζετε αν με καλύπτει κάποιος νόμος ετσι ώστε να μην περιλαμβάνεται το πετρέλαιο στα κοινοχρηστά μου ?
  2. ευχαριστώ τον πατέρα μου που πριν κάποια χρόνια όταν το βήμα έβγαλε μια σειρα βιβλίων : ''Τα βιβλία που άλλαξαν τον κόσμο'' δεν έχασε ούτε ένα και έτσι μέσα στα τόσο ενδιαφέροντα βιβλία που διάβασα, διάβασα και την Ψυχολογία των μαζών, χρήσιμο στην εποχή μας. Ψυχολογία των μαζών , Gustave Le Bon Σύμφωνα με τον Λε Μπον η μάζα δεν αποτελείται απλά απο το σύννολο επί μέρους ατόμων, κάθε ένα απο τα οποία διατηρεί την οντότητα του : Για τον Λε Μπον η μάζα αποτελείται απο άτομα που συγχωνεύονται σε μια ενιαία οντότητα σκέψης και συναισθήματος. Αν το άτομο χαρακτηρίζεται απο τξν κριτιλή ικανότητα, τη συνείδηση και τη λογική, αν μπορεί να σκεφτεί και να αξιολογήσει τις καταστάσεις και τη θέση του μέσα σε αυτές, στη μάζα όλα τα άτομα εξισώνονται προς τα κάτω. Οι ιδέες του Λε Μπον είχαν εντυπωσιακή απήχηση στους ηγέτες του 20ου αιώνα, κυρίως στην περίπτωση της οικοδόμησης του φασιστικού καθεστώτος, αποτελώντας παράλληλα τη βάση για τη θεμελίωση της πρακτικής της προπαγάνδας. 'Οποιος ενδιαφέρεται υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή : http://www.scribd.com/doc/66945691/%CE%9B%CE%B5-%CE%9C%CF%80%CE%BF%CE%BD-%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B2-%CE%A8%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CF%8E%CE%BD
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.