Μετάβαση στο περιεχόμενο

SolarEdge με διαφορετικά πλαίσια


fyssman

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους.

 

Εαν υποθεσουμε οτι καποιος επιλεγει solar edge inverter τοτε μπορουμε να υποθεσουμε οτι του δινεται η δυνατοτητα στο μελλον να αντικαταστησει μεμονωμενα πανελα λογο βλαβης η ακομα και λογο καλυτερης τεχνολογιας πανελων? Δηλαδη να αντικαταστησει ενα πανελο με αλλης μαρκας/αποδοσης/ποιοτητας/ισχυος σε σχεση με τα υπαρχον της αρχικης εγκαταστασης.. Απο οτι καταλαβαινω ο solar edge σου δινει αυτη τη δυνατοτητα ενω με τους αλλους περιοριζεσαι αν οχι στα ιδια πανελα αλλα τουλαχιστον με πολυ παρομοιες προδιαγραφες.

Ισχυει κατι τετοιο?

 

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

απ'οσο γνωρίζω ναι αρκεί να είσαι εντός των ορίων του optimizer.Δηλ η ισχύς θα πας σε ίδια (γιατί να μην πας?) αλλά θα μπορείς να έχεις άλλη μάρκα αν δεν βρίσκεις το δικό σου

Link to comment
Share on other sites

Εντός των ορίων του optimazer είναι εύκολο να είσαι. Προσοχή θέλει να υπολογίσεις το string του Inverter γιατί συνήθως είναι ένα και το Solaredge site designer δεν σου επιτρέπει να κάνεις διαστασιολόγηση με διαφορετικά πάνελ (τουλάχιστον όχι ακόμα).

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι όλοι αναγνωρίζουν το πόσο ραγδαία εξελίσσεται η τεχνολογία των ηλεκτρονικών και πόσο ραγδαία μειώνονται και οι τιμές τους με το χρόνο. Αν για παράδειγμα πάρει κάποιος κινεζικά πανελα και στη πορεία του βγούνε κάποια σκάρτα τότε ίσως να μπορεί με την τεχνολογία την τότε να μπορεί να αντικαταστήσει την συνολική ισχύ ας πούμε δυο πανέλων με την ισχύ ενός. Το ερώτημα είναι θα το επιτρέπει ο inverter, η θα πρέπει να βρει τα ίδια. Και καλά να είναι στην εγγύηση, αν όμως ο Κινέζος(η ακόμα και ο Γερμανός) εξαφανιστεί?

 

petsis μπορείς να μου εξηγήσεις τι είναι το string του inverter.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.