Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, έχεις κάνεις ασχοληθεί με πυρασφάλεια πολυιατρείου με θεωρητικό πληθυσμό κάτω από 100 άτομ; Δεν μπορούν να μου ξεκαθαρίσουν από τον ιατρικό σύλλογο και την πυροσβεστική για το αν απαιτείται πιστοποιητικό ή γνωστοποίηση. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου πει. Ευχαριστώ

• 5 weeks later...
Δημοσιεύτηκε
On 13/7/2022 at 9:42 ΠΜ, Comba_71 said:

Καλημέρα, έχεις κάνεις ασχοληθεί με πυρασφάλεια πολυιατρείου με θεωρητικό πληθυσμό κάτω από 100 άτομ; Δεν μπορούν να μου ξεκαθαρίσουν από τον ιατρικό σύλλογο και την πυροσβεστική για το αν απαιτείται πιστοποιητικό ή γνωστοποίηση. Αν κάποιος γνωρίζει, ας μου πει. Ευχαριστώ

Έβγαλες άκρη;

Σύμφωνα με την ΠΔ13/21,πιστοποιητικό χορηγείται κατόπιν ρητής πρόβλεψής του από τις κείμενες διατάξεις ως απαιτούμενο δικαιολογητικό για την άδεια, έγκριση ή γνωστοποίηση λειτουργίας επιχείρησης - εγκατάστασης.

Γενικά δίδεται και σε άλλες περιπτώσεις αλλά δεν αναφέρεται σε χρήση Υγείας & Κοινωνικής Πρόνοιας, οπότε το ερώτημα είναι αν το απαιτεί ο φορέας αδειοδότησης. Ποιος είναι;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.