Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογισμικό Πράξης Εφαρμογής


Recommended Posts

Ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να υπολογίζει αυτόματα τις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας κ τα δικαιώματα αυτής, καθώς και τις αλλαγές που προκύπτουν σε όμορες ιδιοκτησίες σε πίνακα κυρωμένης πράξης εφαρμογής?

Δεν με ενδιαφέρουν πακέτα τύπου GGCAD k GEOCALC αλλά αν υπάρχει κάποιο αυτόνομο πρόγραμμα που να κάνει την όλη εργασία για να μην κάθομαι κ τα υπολογίζω ένα ένα με το χέρι.

Το Landbase for autocad το έχει 'δοκιμάσει' κάποιος?

Σκοπός,είναι η σύνταξη διορθωτικής σε ήδη κυρωμένη πράξη εφαρμογής.

Link to comment
Share on other sites

δε νομίζω να βρεις κάτι αυτόνομο.

δηλαδή πως θα τα υπολογίζει?χωρίς σχέδιο?

Το geocalc και τα άλλα είναι καλή λύση αλλά είναι σχετικά ακριβά για αυτή τη δουλειά μόνο.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Πρωτο μου Θέμα στο Michanikos.gr

Υπάρχει κάποιο προγραμμα που να κάνει πράξη εφαρμογής και να χρησιμοποιεί για γραφικό περιβάλλον autocad?

Εχω ηδη αγοράσει το geocalc αλλα δεν ειμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, Απο αναζήτηση στο internet βρίσκω το ggcad το οποίο όμως δε κάνει αναλογισμό.

Ενδιαφέρομαι για άμεση αγορά

Link to comment
Share on other sites

κανένα πρόγραμμα δεν κάνει τα πάντα και αυτόματα έστω και αν μερικοί το ισχυρίζονται σε περιπτώσεις μελετών πράξεων εφαρμογής.

γιατί όμως τόση εμμονή στο autocad?

αν επιμένεις όμως όπως και σε κάθε περίπτωση που χρησιμοποιούμε autocad η κάθετες εφαρμογές του θα πρέπει να πέσει και λίγο δουλειά με το χέρι

καταλαβαίνεις θαρρώ ότι η πολυπλοκότητα , η πολυνομία, και όλα αυτά που συχνά συζητάμε για αναλογισμούς στο φόρουμ δεν επιτρέπει εύκολα την δημιουργία λογισμικού

κοίταξε να αξιοποιήσεις ότι έχεις με λίγο κόπο παραπάνω τον οποίο δεν θα αποφύγεις

πολλές φορές έχοντας στη διάθεσή μας πολλά προγράμματα-λογισμικά επαναλαμβάνουμε σημαντικό μέρος της δουλειάς στην προσπάθειά μας να αυτοματοποιήσουμε την διαδικασία και κάπου χάνουμε την ουσία

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

Κύριε Θεοχάρη γνωρίζω τη πολυπλοκότητα μιας Πράξης Εφαρμογής. Εχω κάνει μια μεγαλη Διορθωτική Στα Λευκαδίτικα Πρεβεζας (Σχεδόν τη μιση απο την αρχική περιοχη μελέτης) που πιθανον να γνωρίζεται αφου απ οτι ειδα ειστε απο τα Γιάννενα. Δε Θέλω κατι αυτόματο, αλλα τουλάχιστον προτιμώ να δουλεύει στο autocad λογω της ακρίβειας υπολογισμού των εμβαδών που αυτό έχει. Το geocalc που είδη έχω υστερεί αρκετά στο τομέα αυτό. Ιδικά με τα τόξα δε τα πάει καθόλου καλά. Και μπορεί τα τόξα σήμερα να μην επιτρέπονται όπως λέει και ο δημιουργός του αλλα στη περιοχή μου που κάνω αρκετές διοθωτικές πράξεις χρησιμοποιήθηκαν κατα κόρων. Επίσης βλέπω πολλα ακατανόητα αποτελέσματα απο το προηγούμενο λογισμικό τα οποια με ανυσηχούν. Την Πράξη που σας είπα την ολοκλήρωσα στο μεγαλύτερο της βαθμό στο χέρι.

Αν γνωρίζεται καποιες κάθετες εφαρμογές ή έστω και ανεξάρτητες παρακαλώ αναφέρετε τες

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε nikoue

σου έγραψα ΄δες΄που σημαίνει ψάξτο ,ρώτησε τους δημιουργούς,δοκίμασε τα

δυνατότητες που γιά άλλους είναι αρκετές γιά άλλους δεν είναι

οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές

πάντως οι περισσότερες πράξεις εφαρμογής έγιναν με το Verm και το Geocalc

όσο για την πληρότητα πίνακες-αναλογισμοί σε παραπέμπω στην προηγούμενη απάντησή μου

καλή απόφαση

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

1.Μπορεί 2 χρόνια μετά την κύρωση της πράξης εφαρμογής να εγκρίνεται από την υπηρεσία Συγκριτικός χωρίς τις ποσότητες του Γ κεφαλαίου?

 

2.Μπορεί κατόπιν τούτου -και χωρίς να κοινοποιηθεί στην μελετητήρια του Γ κεφαλαίου ο συγκριτικός και ο λογαριασμός- να κατατίθεται το 100% των εργασιών του Α&Β ΚΕΦ. χωρίς να έχει συνταχθεί ανακεφαλαιωτικός λογαριασμός?

 

3.Μπορεί να πληρωθούν με αυτόν τον συγκριτικό εργασίες «ταυτοποίησης με το εθνικό κτηματολόγιο» που δεν προβλέπονταν στην αρχική σύμβαση χωρίς συμπληρωματική σύμβαση εργασιών?

 

4.Εαν υπάρχουν λάθη στον εγκεκριμένο συγκριτικό και λογαριασμό μπορούν να ακυρωθούν ώστε να συμπεριληφθεί το σύνολο των εργασιών και να διορθωθούν τα τυχόν υπάρχοντα λάθη.

 

5.Η πράξη κυρώθηκε στις 6-12-2008 .μπορεί σήμερα να κατατεθεί τελικός ανακεφαλαιωτικός συγκριτικός και λογαριασμός ώστε να πληρωθεί και η μελετήτρια του Γ κεφαλαίου.

 

6.Με ποιά λ γίνεται η αναπροσαρμογή των προηγούμενων λογαριασμών.

Μπορεί ο ίδιος λογαριασμός να έχει άλλα λ για το Α και Β κεφάλαιο και άλλα για το Γ, ενώ τα τιμολόγια κόπηκαν μαζί?

Και είναι δυνατόν να εμφανίζονται άλλα λ στους πρώτους λογαριασμούς και άλλα στους τελευταίους ενώ αφορούν στον ίδιο λογαριασμό? Π.χ

Στον 8ο λογαριασμό η επικ/ση του 6ου εμφανίζει το παλαιό λ =54 ενώ στον 7ο λογ/σμο η επικ/ση του 6ου εμφανίζει το παλαιό λ = 51,37?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.