Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή για τοπογραφικό-κτηματογραφικό


Recommended Posts

κανένας δεν κυνηγά κανεναν, αλλά επιτέλους κάποια πράγματα ας γίνουν σεβαστά!!!!! (γιατί και γω ξέρω να μιλώ με επειχειρήματα και να διαβάζω τους νόμους αλλά δεν μου επιτρέπουν στο δικαστήριο να κάνω το δικηγόρο!!!! μήπως πρέπει να ξεκινήσω τα παράπονα (γιατί υπογραφή κι εγώ πιστεύω ότι θα βρω!)

Link to comment
Share on other sites

Ούτε αν περάσω έναν αγρονόμο στο έργο;;;

 

Σε ποιό "έργο" να τον περάσεις; Δεν περνάει από το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ τέτοια δουλειά, αλλά και να πέρναγε τον ΑΤΜ που θα δήλωνες θα τον δήλωνες ακριβώς γιατί θα υπέγραφε αυτός το διάγραμμα. Τα συμπληρωματικά μέλη μιας ομάδας έργου στο ηλεκτρονικό σύστημα αμοιβών δηλώνονται γιατί υπογράφουν κάτι.

Link to comment
Share on other sites

af.civileng ρε παλλήκαρε την ξέρεις την δουλειά; μπορείς να την κάνεις; τι είναι αυτά που ρωτάς; αν την ξέρεις την δουλειά κάντην και αν χρειαστείς υπογραφή θα την βρεις μην σκας, δικτυώσου λίγο.. τώρα το να ακούω αγρονόμους τοπογράφους να κυνηγάνε πολιτικούς ΤΕ και να δέχονται το καπέλωμα από πολιτικούς ΠΕ ελέω Ν.1930 είναι ντροπή..και μην αρχίσουμε για μαθήματα,επίπεδα και π@π@ρ_ες το ίδιο ΑΝΙΔΕΟΙ είναι και οι μεν και οι δε εκτός αυτών που είχαν μια κλίση τέλος πάντων στην τοπογραφία ή έναν μπάρμπα και ασχολήθηκαν και στην σχολή και μετέπειτα με την δουλειά.

Αν είναι να μην μου το δεχτούν, γιατί να το κάνω;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.