Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χημικός μηχανικος σε 5μηνα σε δήμους


chemicalntua

Recommended Posts

Καλησπερα!!

είμαι χημικός μηχανικός κ γράφτηκα στο τσμεδε το Μάρτιο του 2012.Έναρξη επαγγέλματος δεν έχω κάνει ακόμη αλλά θα εργαστώ σ'ενα φροντιστήριο.Σκέφτομαι να είμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας στο φροντιστήριο.θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει,μπορώ να εργαστώ σε δήμο με τα 5μηνα κοινωφελούς εργασίας κ παράλληλα να είμαι στο φροντιστήριο ως ελεύθερος επαγγελματίας;στο δημο μπορώ ως ελεύθερος ή πρέπει ως μισθωτός;

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω σε αυτά τα προγράμματα δεν έχεις δικαίωμα συμμετοχής γιατί θέλουν κάρτα ανεργίας. Απο τη στιγμή που είσαι γραμμένος στο τσμεδε, δε μπορείς να έχεις κάρτα ανεργίας.Αν ρωτήσεις τον οαεδ θα σου πούνε.

Link to comment
Share on other sites

Στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας δεν μπορείς να συμμετέχεις ασχέτως αν προβλέπεται, στην περίπτωση σου, θέση για ΠΕ Χημικού Μηχανικού. Μιλάω ως παθών διότι ενώ αρχικά προσλήφθηκα, τελικώς με ακύρωσαν με την αιτιολογία ότι δεν είχα κάρτα ανεργίας και ας έγραφε η προκήρυξη για ΠΕ Τοπογράφου Μηχανικού.. Στην θέση μου τελικά πήραν έναν ΤΕ... Το ελληνικό κράτος στα καλύτερά του..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.