Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 4/2/2023 at 11:51 ΠΜ, ritos80 said:

Έχει ασχοληθεί κανείς με την σύνταξη Τεχν. Έκθεσης για την κατηγοριοποίηση Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματiών και Διαμερισμάτων σε κλειδιά σύμφωνα με την 4418/19 Υ.Α. του Υπουργείου Τουρισμού;
Υπάρχει αμοιβή ορισμένη; Υπάρχει αμοιβή στην ''πιάτσα''; Το ορίζουμε με βάση τις ώρες εργασίας;
Πως μπορώ να το υπολογίσω αυτό στην πρώτη φορά που θα κάνω κάτι τέτοιο;

επειδή ενδιαφέρει και εμένα, έβγαλες άκρη τελικά;

κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;

Κάποιο υπόδειγμα από την τεχνική έκθεση παρακαλώ;

Δημοσιεύτηκε
4 ώρες πριν, mikegad said:

επειδή ενδιαφέρει και εμένα, έβγαλες άκρη τελικά;

κάποιος έμπειρος να βοηθήσει;

Κάποιο υπόδειγμα από την τεχνική έκθεση παρακαλώ;

Δεν έχω βγάλει άκρη όχι. Δεν βοηθάει κανείς.

Η τεχνική έκθεση θα είναι η περιγραφή όσων θα σημειώσεις στο έντυπο με τα κριτήρια, που έχει στο παράρτημα της Υ.Α.

Για την αμοιβή θα περιμένουμε επιφοίτηση. Και στο ΤΕΕ που πήρα δήλωσαν άγνοια.. 

• 8 months later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας,

ποιά είναι η διαφορά των επιλογών του ΦΕΚ-2840 Β/22-10-2014 (ΥΑ-21185): Ελάχιστη επιφάνεια δίκλινου δωματίου και Ελάχιστη επιφάνεια διαμερίσματος δύο
(2) υπνοδωματίων (ή 3,4), ; Υπάρχει κάπου στο ΦΕΚ ελάχιστος αριθμός κλινών ανά υπνοδωμάτιο; Δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό.

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Καλησπέρα σας,

Η απόφαση που σας ενδιαφέρει και με αυτή γίνεται η κατάταξη των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων είναι η Υπουργική Απόφαση 12868 (ΦΕΚ 3119Β/2018).

Τώρα σχετικά με την τιμή, είναι συνάρτηση της απόστασης, των κλινών και πιθανών άλλων παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επίσης δες και το παρακάτω που έχω ανεβάσει, θα σε βοηθήσει αρκετά: 

Edited by LeonardodaVinci1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.