Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατακαλόκαιρη επίθεση εναντίων των Ηλεκτρολόγων/Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ


Recommended Posts

Το γνωστό παρακράτος χτύπησε ξανά και φυσικά μες το καλοκαίρι για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.

 

Δε θέλω να ξεκινήσω ένα thread που θα έρχεται ο κάθε πικραμένος να βγάζει τη χολή του εναντίων των ΤΕΙ, ούτε γνωστοί postocommando να φτιάχνουν λογαριασμούς ημερας για να μας λοιδωρούν. Όσοι Ηλεκτρολόγοι/Μηχανολογοι Μηχανικοί ΤΕ θέλουν να μάθουν τι πρόκειται να συμβεί να μου στείλουν pm. Έχουμε δυνατότητα άμεσης αντίδρασης μέχρι 25/7. Δεν είναι μεγάλα τα περιθώρια, για αυτό αντιδράστε και προπαντώς μην εφησυχάζεστε πως θα βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από τη τρύπα για εσάς.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δώσε στοιχεία ή το ΠΔ/νομοσχέδιο.

Θέλω και εγώ να τοποθετηθώ επί του θέματος.

Έχουμε και μια σελίδα που πρέπει να ενημερώνει τον κόσμο σωστά...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν (αναγκαστικά) πρέπει να πω κάποια πράγματα επειδή το thread θα πάει για διαγραφή.

 

Λοιπόν το 2011 το ΥΠΕΚΑ προσπάθησε να περάσει ένα ΠΔ για άδειες ηλ/γικών εγκαταστάσεων. Αυτό δημιουργούσε πολλές αδικίες και ο ΣΥΜΑΤΕ ήταν ο πρώτος που αντέδρασε. Τελικώς το άθλιο ΠΔ αποσύρθηκε. Χθες πάλι επανήλθε το ΠΔ αυτό χωρίς καμία αλλαγή! Λες και αποσύρθηκε για να ξεκουραστεί και επανήλθε δριμύτερο!

 

Οι αδικίες είναι η κατηγοριοποίηση των Μηχανικών ΤΕ ουσιαστικά σαν εγκαταστάτες ΙΕΚ καθώς οι διαφοροποιήσεις είναι στην πραγματικότητα ελάχιστες. Οι ΠΕ είτε μηχανολόγοι, είτε παραγωγής και διοίκησης, είτε πληροφορικής παίρνουν και πάλι απεριόριστα ηλεκτρολογικά. Ξαναζούμε το 1934.

 

Πριν λίγες μέρες το ΤΕΕ έκρινε μόνο του πως οι Δομικοί ΤΕ δεν έχουν δικαιώματα στα δομικά έργα! Τώρα κάποιοι κύκλοι κρίνουν πως ούτε οι ηλεκτρολόγοι πρέπει να έχουν πλήρη δικαιώματα! Ποιοι είναι αυτοί που γράφουν στα @@ έτσι απλά τους νόμους αυτού του κράτους; Το Σύνταγμα; Την ίδια την ΕΕ και το ευρωπαικό πλαίσιο προσόντων; Αυτή η χούντα πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Δεν γίνετε να μας κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

 

Συγνώμη αν αργώ να απαντήσω σε μερικούς. Μπορείτε επίσης να μπείτε και στο engineertech.gr για ενημέρωση.

Edited by stayros
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μιλάμε για ένα προσχέδιο ΠΔ που βγήκε σε δημόσια διαβούλευση και είχε βγεί και παλαιότερα αλλά σποσύρθηκε μετά από αντιδράσεις.

 

Το ΠΔ βρίσκεται εδώ http://www.ggb.gr/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/tabid/112/vw/1/ItemID/217/language/el-GR/Default.aspx

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.