Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επισκευή τοίχου


nik545

Recommended Posts

Σε ρετιρέ διαμέρισμα τετραώροφης πολυκατοικίας με οριζόντια ιδιοκτησία έχει φουσκώσει ο τοίχος εξωτερικά και πάντα στο ίδιο σημείο αλλά εσωτερικά εμφανίζει μούχλα και φούσκωμα του σοβά .Το διαμέρισμα χτίστηκε σχετικά πρόσφατα και έγιναν μάλλον κακοτεχνίες και χρησιμοποίηση χαμηλής ποιότητας υλικών.Ενδεχομένως η υγρασία να έχει επεκταθεί και στα δοκάρια που διέρχονται από το τοίχο.Τα έξοδα της επισκευής ποιος οφείλει να τα καλύψει?

Link to comment
Share on other sites

το 2003 η 2004 δεν θυμάμαι ακριβώς.Η δικιά μου απορία είναι ποιος οφείλει να πληρώσει τα έξοδα επισκευής,ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος η όλη η πολυκατοικία?

Link to comment
Share on other sites

Καμιά φωτογραφία αν είναι εύκολο ανέβασε. Αν το πρόβλημα επηρεάζει όλη την πολυκατοικία τότε ο διαχειριστής θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες και να καλυφθούν από όλους τα έξοδα. Αν το πρόβλημα επηρεάζει μόνο το δικό σου διαμέρισμα τότε εσύ θα πρέπει να τα καλύψεις.

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Αναλογα το καταστατικό. Πρόκειται για εξωτερική τοιχοποιία η οποία επηρεάζεται από την έλλειψη σωστής υγρομόνωσης.

Link to comment
Share on other sites

το φούσκωμα απο το εξωτερικό τοίχο έχει περάσει μέσα στο διαμέρισμα και εχει επεκταθεί στα δοκάρια του συγκεκριμένου τοίχου.Υποψιάζομαι οτι η υγρασία εισχωρεσε απο διάφορα σημεία του εξωτερικού τοίχου οπου είχαν γίνει τρύπες για να στερεωθεί η σκαλωσιά κατα την διάρκεια των εργασιών οικοδόμησις του διαμερίσματος,και μετά το τέλος των εργασιών ο εργολάβος έκλεισε τις τρύπες με ψιλό σοβά.Στη οικοδομή το διαμέρισμα χτίστηκε στο τελευταίο όροφό όπου προϋπήρχε ο σκελετός των δοκαριών και της ταράτσας.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.