Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σωστή τοποθετηση υδρορροων


QCHAPS

Recommended Posts

Συναδελφοι καλησπέρα (-πρεπει να διορθωσω το log in --μηχ.εργων υποδ.)

ταλαιπωρούμε απίστευτα με κακο γειτονα που χρησιμοποιεί τις υδρορροες για να δημιουργησει σκαλοπατι προσβασης σε θυρα-κουζινας-αυθαιρετη(ενω η κυρια εισοδος ειναι στη κοινοτική οδο) επι της μοναδικης κοινης διοδου στη κατοικία μου.Για να πετυχει το σκοπο του επιχειρησε να χτισει τοιχο στη εξοχη του δωματος ουτως ωστε να κατεβασει καθετα τις υδροροες σε αποσταση 30 cm απο το όριο της οικοδομικης γραμμής και να κατασκευασει σκαλοπάτι για να τις στηρίξει.Μετα απο επωνυμη καταγγελία μου, εριξε τον αυθαιρετο τοιχο μονος του και ενω θα περιμενε κανεις η πολεοδομια να είχε επιβαλλει διακοπη εργασιων ολο αυτο το διάστημα κατι τετοιο δεν εγινε-υπηρξε καποιο ειδος επιείκειας-ανοχης.Εκμεταλευόμενος την ανοχη αυτη εβγαλε τις υδροροες οπως φαινεται στο σκαριφημα ουτως ωστε μελοντικα εικάζω να ζητησει τη κατασκευή δικτυου με φρεατιο και να βάλει κατα τις εργασίες και το σκαλοπάτι.Δεδομένου ότι ο γοκ ορίζει να οδηγηθούν τα όμβρια στο ρείθρο του πεζοδρομίου -η πολεοδομία του το επεσήμανε -εκανε τα δικα του-ποιες θεωρειται πρεπει να είναι οι δικές μου ενέργειες πλέον?

post-7976-0-86836600-1347366603_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Αν το πάρεις με το γράμμα του νόμου, η εγκατάσταση αποχέτευσης είναι εγκατάσταση για την οποία απαιτείται άδεια από την υπηρεσία δόμησης (πρώην πολεοδομία).

 

Προφανώς στην μελέτη πρέπει να φαίνεται όλη η εγκατάσταση εντός του οικοπέδου του, εκτός από το τμήμα που προορίζεται σύνδεση με το δίκτυο αποχέτευσης του δήμου , εφόσον υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.