Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση Νομιμότητας για υποσταθμό ΔΕΗ


Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι, μου ζητήθηκε βεβαίωση νομιμότητας για μεταβίβαση διαμερίσματος με άδεια το '89 και παράλληλα βεβαίωση νομιμότητας για τον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται στην οικοδομή προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση. Επειδή πρώτη φορά το ακούω ξέρει κάποιος να μου πει λεπτομέρειες και αν όντως χρειάζεται?

Link to comment
Share on other sites

Θα γίνει μεταβίβαση ποσοστού του υποσταθμού. Ξέρερε αν μπορώ να δώσω τέτοιου είδους βεβαίωση? Και αν ναι πως θα επισκεφτώ το χώρο μιας και μου είπαν ότι είναι κλειδωμένος και απαγορεύεται η πρόσβαση?

Link to comment
Share on other sites

Δες αν μπορείς να κάνεις αίτηση στη ΔΕΗ να έρθουν και παρουσία τους (λόγω επικινδυνότητας) να προσπαθήσεις να μετρήσεις αν δεν υπάρχουν σχέδια ή να τσεκάρεις τα σχέδια που θα σου δώσουν ν υπάρχουν..Ισως να μην είναι και τόσο εύκολη η θετική απάντηση από τη ΔΕΗ.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα

οι "υποσταθμοι" ειναι υπογειοι χωροι, με ποσοστα εξ αδιαιρετου στο οικοπεδο και αποτελούν αυτοτελείς και οριζοντιες ιδιοκτησίες

δλδ. ειναι χωροι που μεταβιβαζονται με συμβολαιο στην ΔΕΗ..για να τοποθετήσει Υ/Σ, -όποτε κρινει αυτη οτι απαιτείται..

.πιθανον να ειναι ακομα άδειος ο χωρος αυτός...

 

και ειναι προαπαιτουμενο για την έκδοση της ΟΑ.-έτσι γινεται συνηθως...

 

Τι μεταβιβαση Υ/Σ θα κανετε, αφου ανηκει ηδη στην ΔΕΗ...???

Εκτος εάν " δεσμευτηκε" ο χωρος απο τότε, πλήν δεν ειχε γινει το σχετικο συμβολαιο και θελουν τωρα να κανουν το οριστικο συμβόλαιο...σπανιο μεν...πιθανον δε...οπότε θα ζητησεις απο την ΔΕΗ να σου ανοιξουν, να ελεγξεις και να δοσεις την σχετικη βεβαιωση...

Μιλα με τον συμβ/φο, πρεπει να εχει στα χερια του τα σχετικά έγγραφα εντολης συνταξης συμβολαιου απο την ΔΕΗ, ετσι θα μαθεις τι συμβαίνει.

 

Παντως, ό,τι και να συμβαινει αποκλειεται να εχει σχέση με την μεταβιβαση του διαμερισματος..

Ξαναδες το

και τα λέμε

 

.

.

.

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Νομίζω οτι οι Υ/Σ παραχωρούνται στην Δ.Ε.Η. ( ή μάλλον δεσμεύονται) είτε με αγορά είτε με μίσθωση. Στην περίπτωση που είναι μισθωμένος ο Υ/Σ, μάλλον αναφέρεται ο nili.

Καλημέρα Δημήτρη.

Edited by αστέριος
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ο υποσταθμός ενοικιάζεται στη ΔΕΗ και δεν έχει παραχωρηθεί σε αυτή. Σύμφωνα με το συμβόλαιο ανήκει σε τρεις ιδιοκτήτες και ο ένας από αυτούς θέλει να μεταβιβάσει το ποσοστό του όπως επίσης και ένα διαμέρισμα που του ανήκει στην εν λόγω οικοδομή. Μου αρνήθηκαν την πρόσβαση λόγω επικινδυνότητας, ωστόσο τα σχέδια υπάρχουν και ο χώρος έχει ήδη ελεγχθεί από τη ΔΕΗ οπότε και έδωσα τη βεβαίωση και ο θεός βοηθός.

Edited by nili
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.