Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαχωρισμός ισογείου καταστήματος με πλάκα


Recommended Posts

Καλησπέρα,

Πρόκειται για διώροφη οικοδομή. Σύμφωνα με την εκδοθείσα άδεια δημιουργείται ισόγειο κατάστημα ύψους 4,50 μ. και επιφάνειας 88,4τ.μ και όροφος ύψους 3μ. επιφάνειας 88,4τ.μ. Στην πραγματικότητα το ισόγειο χωρίστηκε σε δύο διαφορετικούς χώρους με πλάκα. Ο ένας χώρος ύψους 3μ χρησιμοποιείται ως κατοικία και ο εναπομείναν που βρίσκεται κάτω από την κατοικία 1,5μ ως βοηθητικός χώρος. Κατά τη γνώμη μου εισάγω στο σύστημα 2 φύλλα καταγραφής: 1) Αλλαγή χρήσης για 88.4 τ.μ χωρίς υπέρβαση δόμησης και 2) Υπέρβαση δόμησης βοηθητικού χώρου 88,4τ.μ. Σας φαίνεται λογικό? θα μπορούσα να το προσεγγίσω αλλιώς?

Link to comment
Share on other sites

Το χωρίς υπέρβαση δόμησης έχει εφαρμογή μόνο στις περιπτώσεις υπέρβασης ύψους. ΥΔ ΚΧ με ΑΧ για την κατοικία θα πάει ο κούκους αηδόνι. Δεν προσπαθείς καλύτερα να προχωρήσεις σε νομιμοποίηση.

Η αποθήκη με ΥΔ ΒΧ. Εναλλακτικά, εάν γίνεται, ίσως μπορείς να νομιμοποιήσεις και αυτήν με ξεμπάζωμα εσωτερικά και "υπογειοποιησής" του. Αν γίνει δεκτό το εως +1,5μ του ΓΟΚ85.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ παιδιά,

Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να πάω με τον 4014 δεδομένου ότι η άδεια είναι προ του 83 και το πρόστιμο βγαίνει 2000€. Αλλιώς θα χρειαστεί και αλλαγή χρήσης και νομιμοποίηση του βοηθητικού. και δεν ξέρω αν θα γίνει δεκτό. Θα το ψάξω όμως μήπως και γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.