sirkos81 Δημοσιεύτηκε February 1, 2026 at 06:36 μμ Δημοσιεύτηκε February 1, 2026 at 06:36 μμ Έχω κάνει πάνω από 80 ελέγχους συνάδελφε και γνωρίζω ότι κοιτάω αν η υφιστάμενη κατάσταση είναι σύννομή με τα σχέδια της αδείας και δεν κάνουμε έλεγχο της νομιμότητας , αλλά επίσης οδηγία και από τα κεντρικά των ελεγκτών είναι ότι άμα δεις κάτι εξόφθαλμο , πρέπει να το αναφέρεις σαν παρατήρηση και να κρίνει από εκεί και πέρα η υπηρεσία τι θα κάνει με την νομιμότητα της αδείας .Ακριβώς για αυτό πριν γράψω τίποτα σε παρατήρηση πήγα στον προϊστάμενο της ΥΔΟΜ για μου πει μια γνώμη επι του πολεοδομικού κανονισμού για να αποφύγω να τα περαιτέρω . Εγώ απλά προσπάθησα να προλάβω μια κατάσταση , για να μην ρίξει μπετα ο συνάδελφος και έχει αυθαιρεσία ,γιατί πραγματικά υπάλληλος της συγκεκριμένης υδομ το συγκεκριμένο θέμα με την σκάλα μου το είχε κάνει παρατήρηση και ευτυχώς η αλλαγή που έκανα ήταν μικρή και δεν άλλαξα πολλά πράγματα στα σχέδια και το διάγραμμα κάλυψης . Όπως και να έχει το θέμα έχει κλείσει και αφού ο προϊστάμενος της ΥΔΟΜ γνωμοδότησε για νομιμότητα της αδείας έστω και προφορικά , καλό αυτό και για εμένα από την στιγμή που όταν έκανα σκάλες προς το υπόγειο καθόμουν και έσπαγα το κεφάλι μου με τις αναλογίες . Όπως και να έχει σε ευχαριστώ για την βοήθεια και την συνομιλία
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα