Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλακόστρωση εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

σε άδεια του 1993 με μικρές σχετικά παραβάσεις, σκέφτομαι αν θα πρέπει να δηλώσω την πλακόστρωση του περιβάλλοντος χώρου, η οποία είναι σε αρκετά μεγάλη έκταση και βγάζει αναλυτικό πάνω από 10000. Στις προδιαγραφές των μελετών για την έκδοση οικοδομικών αδειών που ίσχυε τότε (Εγκ 98-1989) όσον αφορά την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, γράφει: "2.6 Κάτοψη διαμόρφωσης ακαλύπτων χώρων που περιέχει όλες τις κατασκευές που γίνονται σ'αυτούς (κλίμακες, μανδρότοιχοι, τοίχοι, αντιστήριξης, χώροι στάθμευσης κλπ.) με τις διαστάσεις και στάθμες τους. Σε περιπτώσεις δόμησης εκτός σχεδίου σε μεγάλα γήπεδα, το σχέδιο αυτό περιέχει τη διαμόρφωση του άμεσου περιβάλλοντος του κτιρίου και τις κατασκευές που αναφέρονται στην πρόσβαση του κτιρίου. Το σχέδιο αυτό, μπορεί να γίνεται και σε κλίμακα 1:100 ή 1:200. Αυτό το σχέδιο μπορεί να παραληφθεί αν όλα τα παραπάνω στοιχεία υπάρχουν στο διάγραμμα κάλυψης ή στην κατοψή ισογείου.."

Επομένως, αν δεν απαιτούνταν η υποβολή σχεδίου με τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου με πλακοστρώσεις, πως κρίνεται ότι έγινε αυθαίρετα;

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω πως είναι υπερβολή η δήλωση του πλακόστρωτου στα εκτός.Μόνο εντός και εκεί που χάνεται η υποχρεωτική φύτευση.

Link to comment
Share on other sites

ο έλεγχος φύτευσης ισχύει μόνο για τις περιοχές εντός σχεδίου και εντός οικισμού

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.