Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υπολογισμός κατανάλωσης ρεύματος κεντρικής θέρμανσης, λόγω αποκοπής


netmind

Recommended Posts

Γειά σας,

 

Κατοικώ σε τριόρωφη πολυκατοικία με 8 διαμερίσματα εκ των οποίων το δικό μου είναι το μεγαλύτερο. Η θέρμανση είναι κεντρική με ΦΑ χωρίς αυτονομία. Εχω ξεκινήσει τις διαδικασίες εγκατάστασης ανεξάρτητης αυτόνομης θέρμανσης με επίτοιχο καυστήρα ΦΑ. Εχω πάρει υπογραφές από το 50+1%, από τους συνιδιοκτήτες και γιά την αποκοπή και γιά την κατάργηση συμμετοχής στα κοινόχρηστα θέρμανσης.

Ομως θα συνεχίσω να συμμετέχω στο ρεύμα που καταναλώνει ο κεντρικός καυστήρας.

Η εταιρεία που ανέλαβε την εγκατάσταση του νέου συστήματος λέει πως δεν είναι μεγάλη η κατανάλωση ρεύματος του κεντρικού καυστήρα, και να μήν το θέσω σαν πρόβλημα.

 

Τα στοιχεία κατανάλωσης του κεντρικού καυστήρα ειναι: 0.310 / 0.115 KW και του κυκλοφορητή 220v 0.45A.

 

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε ποιά είναι η επιβάρυνση μου στο ρεύμα της κεντρικής θερμανσης, με μέσο όρο χρήσης 7 ώρες ημερησίως, από 15/10 - 15/4 κάθε έτους δεδομένου οτι έχω 17.6% συμμετοχή στην κατανάλωση κοινόχρηστου ρεύματος, και με ποιό τρόπο αποδεικνείεται η πραγματική κατανάλωση κεντρικού καυστήρα-κυκλοφορητή. Επίσης το χαρτί αποκοπής μου από τα κοινόχρηστα έξοδα θέρμανσης με καλύπτει και γιά το ρεύμα του κεντρικού καυστήρα?

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Αφού έχετε νόμιμα αποκοπεί από την κοινόχρηστη θέρμανση δεν πρέπει να πληρώνετε το ρεύμα του καυστήρα-κυκλοφορητή (που εξυπηρετούν την κοινόχρηστη θέρμανση).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.