Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέρμανση με μικροκύματα


panos e

Recommended Posts

χαιρετιζω την παρεα σας, την οποια παρακολουθω οποτε χρειαζομαι εγκυρη ενημερωση στα θεματα που με απασχολουν. δεν ειμαι μηχανικος, ουτε εχω σχεση με το χωρο οποτε αν προκειται για βλακεια, ζητω συγγνωμη εκ των προτερων.

Αφου λοιπον χρησιμοποιουμε διαφορους τροπους για να ζεστανουμε νερο για να το κυκλοφορησουμε στα σωματα του καλοριφερ (πετρελαιο, πελλετς, ξυλα, ρευμα, κροκοδειλους κ.α.) ,τι πιθανοτητες εχουμε να ζεσταινουμε νερο με μικροκυματα και να το κυκλοφορουμε?

Δεν ξερω ποση ενεργεια θα δαπανουμε τελικα ή ποσο βαθμο αποδοσης ή ασφαλειας ή εφαρμοσιμότητας θα εχει ενα τετοιο εγχειρημα. Διαφωτιστε με παρακαλω ή κραχτε με (αλλα με επιχειρηματα). ευχαριστω

 

Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Γιάννης

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

 

Δεν ξερω ποση ενεργεια θα δαπανουμε τελικα ή ποσο βαθμο αποδοσης ή ασφαλειας ή εφαρμοσιμότητας θα εχει ενα τετοιο εγχειρημα.

Ούτε εγώ ξέρω, αλλά στην Ελλάδα του σήμερα με μια "καλή" διαφήμηση ισχυρίζεσε ότι θέλεις και το μοσχοπουλάς!

Link to comment
Share on other sites

τα μικροκύματα φυσικά και μπορούν να θερμάνουν το νερό αλλά οι λάμπες μικροκυμάτων έχουν απόδοση 80% και μαζί με τα τροφοδοτικά τους κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρώ οπότε όπως είναι λογικό δεν υπάρχει κάποιο έτοιμο προϊόν που να προορίζεται για θέρμανση κατοικίας.

Υπάρχουν βέβαια τα συστήματα απαγόρευσης περιοχής αλλά αυτά είναι για ανοικτούς χώρους και δεν είναι προς πώληση σε ιδιώτες

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.