Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποσύνδεση θέρμανσης σε παλιά πολυκατοικία


thbartsas

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!
Θα ήθελα να ρωτήσω, καθώς δε μπορώ να βρω άκρη στην πολυκατοικία μου.

Είμαι τελοσπάντων άνεργη, και μην τα πολυλογώ, ενημέρωσα προχθές τη διαχειρίστρια ότι φέτος δεν θα μπορέσω με τίποτα να πληρώνω πετρέλαιο, και θα τα κλείσω πληρώνοντας το 30% όπως λέει ο κανονισμός.
Σημείωση, η πολυκατοικία είναι παλιά, κεντρική θέρμανση, όλοι οι υπόλοιποι είναι αρκετά μεγαλύτεροι, δεν δέχονται γενικώς συζήτηση, κάνουν ό,τι θέλουν (διότι είναι φίλοι χρόνια και με τη διαχειρίστρια), παλαιότερα έιχα θέσει και το θέμα για εγκατάσταση αυτόνομης θέρμανσης, και τι δεν άκουσα! Δεν τίθεται καν θέμα, τα μυαλά είναι μέχρι ένα σημείο, δεν σκέφτονται παραπέρα.

Μου έθεσε τελεσίδικο λοιπόν, πως δεν κάνει πίσω, και ότι αμα θέλω να βγω από τη θέρμανση, μου ζητάει να βγάλω όλα τα σώματα του σπιτιού, να τα στιβάξω λεει σε ενα σημειο, να πληρωσω υδραυλικό να το κάνει αυτό. Εγώ εχω ενημερωθει και απο υδραυλικο, ότι αλλοι αναλογα στα διαμερισματα τους απλα τα σφραγίζουν καλά και τελείωσε εκει! Δεν καταλαβαινω γιατι να κανω το σπιτι μου οικοδομη. Ξέρω πολυ καλα τι χαμος γινεται για να τα βγαλω. Της το ειπα και αυτο, αλλα δεν τη νοιαζει λεει. 

Τεσπα, ειναι ανενδοτη σε αυτο, και θα κανει συνελευση, στην οποια γνωριζω απο τωρα οτι δεν θα βρεθει ακρη και ειναι ολοι τους εριστικοι. Δε μου διευκρινιζει επισης καθαρα τι λεει ο κανονισμος. Μου τονιζει συνεχως οτι δε μπορω να βγω ετσι απτο πετρελαιο. Επισης επειδη τους ξερω εδω μεσα, προφανως μου λεει να αφαιρεσω τα σωματα (ενω αλλου δεν γινετια αυτο κ δεν χρειαζεται) γιατι φυσικα θα τους κοστιζει που εγω θα βγω απο τη θερμανση κ γνωριζω πως θα τραβαει το οικημα θερμοτητα οποτε αυτοι θα χρεωνονται περισσοτερο.

Τι μπορω να πω στη συνελευση? Τι μπορω να κανω γενικως? 

Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μάλλον δικηγόρο θες και όχι μηχανικό. Καταρχήν πάρε στα χέρια σου τον κανονισμό της πολυκατοικίας. Οπωσδήποτε. Δεύτερον όταν λες "παλιά πολυκατοικια"?. Πρό του 80?

 

 

Link to comment
Share on other sites

panos75

πολυ σωστα...

 

Haxan,

αφου λες οτι ο κανονισμος προβλεπει το "30%"....αυτο σημαινει οτι τον εχεις....

 

τοτε θα δεις και τι αλλο λεει..

δλδ αν οριζει την "αφαιρεση" των σωματων ή το "σφραγισμα" των σωματων....

 

ό,τι λεει ο κανονισμος...αυτο θα γινει...

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.