Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί Intellicad - IDEA


Recommended Posts

Άρχισα να χρησιμοποιώ το intellicad-idea και προσπαθώ να δημιουργήσω ένα .ctb άρχείο ώστε να τυπώνονται τα σχέδια σωστά και με τα συνήθη πάχη για κολόνες,τοίχους κτλ αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τα layer που δημιουργεί το idea. Μπορεί μήπως κανείς να μου στείλει ένα .ctb που να συμφωνεί με τα χρώματα του idea και να βγαίνουν σωστά οι εκτυπώσεις?

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Εγω που έχω το idea, δεν χρησιμοποιώ αυτό το αρχείο. Οταν πατάω εκτύπωση τα έχω δηλωμένα εκεί και αυτομάτως μου τα τυπώνει όλα σωστά. Τι εκτυπωτή έχεις? Εγω hp130

Link to comment
Share on other sites

Τι εννόεις τα έχεις δηλωμένα?

Ενοείις μήπως ότι επιλέγεις κάποιο plot style από την μπάρα πχ . monochrome και το επεξεργάζεσαι και του έχεις δηλώσει εκέι τα πάχη? πχ το κοκινο 0,4 κτλ

Γιατί αυτό είναι στην ουσία ενα αρχείο .ctb που μπορείς να το δεις αν πας στο meny file-plot style manager. Αυτο το αρχειακι χρειάζομαι και εγω..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλημέρα,

Θέλω απο το intellicad-idea να δημιουργήσω ενα plt αρχείο για να το εκτυπώσω σε φωτοτυπάδικο έξω. Στο autocad είχα εγκαταστήσει εικονικά τον εκτυπωτή του μαγαζιού πχ hp 650c και τον εβλέπα στην λίστα με τους εκτυπωτές του autocad και δημιουργούσε από εκεί το plt αρχείο.Στο intelicad όμως δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με τους εκτυπωτές..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.