Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δημοσκόπηση για τις αποφάσεις του ΤΕΕ


  

12 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Συμφωνείτε με την απόφαση του ΤΕΕ να κλείσει το σύστημα των αυθαιρέτων

    • Ναι
      7
    • Όχι
      5
  2. 2. Συμφωνείτε με την απόφαση του ΤΕΕ να κλείσει το σύστημα των αμοιβών

    • Ναι
      4
    • Όχι
      8


Recommended Posts

Ας δούμε ποιές είναι τελικά οι απόψεις μας. Συμφωνούμε ή διαφωνούμε για τις δύο αυτές συγκεκριμένες θέσεις - αποφάσεις του ΤΕΕ. Προσοχή, ας αφήσουμε τα υπόλοιπα στην άκρη, κι ας προσπαθήσουμε να μην βλέπουμε μόνο το "τυρί", αλλά και τη "φάκα".

Link to comment
Share on other sites

Το ΤΕΕ μας θέλει μαζί του, να δείξει ότι, έχει φωνή - δύναμη κ.λπ. Διεκδικεί αιτήματα για εμάς, που μάλλον αργά τα θυμήθηκε. Χρησιμοποιεί ό,τι διαθέτει για να μας υποστηρίξει, όπως λέει. Γι αυτό κλείνει τα συστήματα που διαχειρίζεται. Για να μας φτιάξει το κέφι διοργανώνει συναυλίες κ.λπ. Σε περίπου ένα χρόνο από σήμερα, που θα πεινάμε θα διοργανώσει και συσσίτια. Κι εμείς, οι τέλος πάντων οι περισσότεροι από εμάς ζούμε τον τελευταίο καιρό από τα αυθαίρετα. Και τώρα μας "αναγκάζουν" λέει να απεργήσουμε, κόβοντάς μας τη μοναδική διέξοδο να βγάλουμε κανένα φράγκο.

 

Όλο το "παιχνίδι" είναι τα καθιερωμένα "δικαιώματα" που του αφαιρούν και οι αναγκαστικές αλλαγές στη δομή, στη φιλοσοφία, στη στρατηγική και στη δραστηριοποίησή του, που του επιβάλλουν. Το ΤΕΕ θα "χάσει" πάρα πολλά. Τα επόμενα χρόνια αυτοί που έμαθαν να τρώνε με χρυσά κουτάλια θα προσαρμοστούν στα ...πλαστικά, αν υπάρχουν κι αυτά. Ποτέ μέχρι σήμερα δεν ήταν δίπλα μας, ή τουλάχιστον δεν καταλάβαμε ότι, προάσπιζε τα συμφέροντά μας. Του παίρνουν το πιάτο από το τραπέζι. Μαζί με το φαγητό που έχει μέσα. Για να το ακούσουν μας χρειάζεται δίπλα του. Και για να το πετύχει κάνει ότι, προασπίζεται τα συμφέροντα του ελεύθερου επαγγελματία μηχανικού, κόβοντας κάθε διέξοδο για να μπορέσει αυτός να κερδίσει έστω την καθημερινή του επιβίωση, με τη μοναδική υπάρχουσα σήμερα διέξοδο.

 

Εύκολα ξεχωρίζει κάποιος το "τυρί", από την "φάκα"!!!

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.