Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μηχάνημα Laser που μετράει επιπεδότητα-αλφάδιασμα


apoul

Recommended Posts

Γνωρίζει κανείς κάποιο μηχάνημα laser με το οποίο να μπορώ να μετράω στις επιβλέψεις επιπεδότητα και αλφάδιασμα δαπέδων-κλίσεων-τοίχων? (Δεν έχω τοπογραφικό εξοπλισμό)

Link to comment
Share on other sites

Η Bosch έχει βγάλει μία πατέντα (το GSL 2 Professional) που χρησιμοποιεί δύο συγκλίνουσες ακτίνες laser για να ελέγξει εάν ένα δάπεδο είναι επίπεδο. Προσωπική μου άποψη πως δεν αξίζει τα λεφτά του.

Με οποιοδήποτε αλφάδι που έχει ακτίνα laser (μέχρι και στα lidl βρίσκεις), ένα τριποδάκι και έναν χάρακα μπορείς να μετρήσεις ενδεικτικά σημεία στην επιφάνεια που ελέγχεις.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφέρον φαίνεται και πολύ πρωτοποριακό αυτό με τις 2 ακτίνες, και εγώ από αυτά που έχω βρει ως τώρα για ένα απλό laser καταλήγω απλά ψάχνω μήπως έχει βγει κάτι καινούργιο που να με καλύπτει. Υπάρχουν πάρα πολλά laser αλλά είναι κυρίως για όσους τα θέλουν για να περάσουν πλακάκια και ηλεκτρικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.