Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγές αμοιβών μέσω του συστήματος αμοιβών του ΤΕΕ


Recommended Posts

Μάλλον θα κάνεις λίγη υπομονη ακόμα.Δεν ξερω με ποιο τρόπο ενημερώνεται το ΤΕΕ από την τράπεζα και σε τι χρόνους οπότε αν δεν ενημερωθεί σύντομα κάντους κανένα τηλ.(στο ΤΕΕ)

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας

Συνάδελφοι σήμερα μου παρουσιάστηκε πρόβλημα σχετικά με μια αμοιβή που κατέθεσα στο ΤΕΕ (αμοιβή ΠΕΑ καταστήματος). Η αμοιβή μου ήταν 260.00 ευρώ , τυπώνω ωραία και καλά την "Αναφορά" και δεν προχωράει στο πεδίο "Δημιούργησε / Ενημέρωσε την εντολή πληρωμής" και καθ'επέκταση δεν μου παρουσιάζει την "Εντολή πληρωμής".

Μήπως κανείς συνάδελφος μπορεί να βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Θα μπορούσε να με διαφωτήσει κάποιος πως θα καταθέσουμε την αμοιβή στο ΤΕΕ για αυθαίρετο που τμήμα του νομιμοποιείται? Αναλυτικότερα: ισόγεια κατοικία και οι ημιυπαίθριοι χώροι της έχουν δηλωθεί στο Ν4014/11 για "έκδοση Ο.Α." και τμήμα Η.Χ. και μια αποθήκη απλά πλήρωσαν το πρόστιμο και "τακτοποιούνται"για τα 30 χρόνια. Οι αμοιβες της "νομιμοποίησης" που θα κατατεθούν στην Πολεοδομία και οι αμοιβές της ρύθμισης για τους χώρους που "τακτοποιούνται", θα εμπεριέχονται σε ένα Α/Α Έργου στο Σύστημα Αμοιβών του ΤΕΕ, ή θα πρέπει να πάρω ένα Α/Α Έργου για την Πολεοδομία(για τις εργασίες των χώρων που νομιμοποιούνται) και ένα Α/Α Έργου για το Σύστημα Διαχείρισης Αυθαιρέτων (που θα περιέχει μόνο της μελέτες της ρύθμισης και των χώρων που δεν νομιμοποιούνται)?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

γιατί την έκανες αυτήν την διαδικασία αφού καταργήθηκε? πλήρωσες και εισφορά ΤΕΕ?

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.