Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θερμομόνωση ψευδοροφής


afilotimos

Recommended Posts

Κάτω από ξύλινη κεραμοσκεπή υπάρχει ψευδοροφή με γυψοσανίδα. Θέλω να θερμομονώσω την οριζόντια αυτή ψευδοροφή .Σκέπτομαι ως πιό αθώα τη διογκωμένη πολυστερίνη και ευκολότερη τη χρήση σε κόκκους .Η ερώτησή μου είναι πόσο ,περίπου, πρέπει να ειναι το πάχος της στρώσης σε κόκκους που να αναλογεί σε θερμομόνωση πλάκας EPS 5 εκατοστων ;

Edited by afilotimos
Link to comment
Share on other sites

Δεν θέλω πετροβάμβακα (παρά τα πλεονεκτηματά του σε σχέση με πολυστερίνη ,οσον αφορά ηχομόνωση και φωτιά) γιατί κυρίως φοβάμαι τις ίνες(και ας το μετάταξε η IARC απο 2Β σε 3) αλλά μου είναι και δύσκολο να τον εφαρμόσω όπως είναι σε πλάκες , ενω τους κόκκους θα τους ριξω απο πάνω .

Link to comment
Share on other sites

Εχω πρόσβαση από τα οριζόντια στοιχεία της κεραμοσκεπής ,επίσης η μόνωση της κεκλιμένης επιφάνειας δεν θα θερμομόνωνε τον χώρο κάτω από την ψευδοροφή .

Link to comment
Share on other sites

Δεν υπάρχει μόνο σε πλάκες "ιατρέ",υπάρχει και σε ρολό και σε πυκνότητα και επικάλυψη που τις ίνες δεν θα τις φοβάσαι και επίσης σε διαστάσεις που εσύ επιθυμείς αν ξέρεις που να κοιτάξεις.Τα υπόλοιπα με τον μηχανικό σου,δεν γίνεται με 200 μηνύματα να βγάλεις άκρη απλά γράφοντας εδώ,η θερμομόνωση δεν είναι έκθεση ιδεών.

Link to comment
Share on other sites

Σιδερας ,gio σας ευχαριστώ και παίρνω την ευκαιρία να ρωτήσω ,γιατί ο μηχανικός μου δεν γνωρίζει,αν η εξηλ .πολυστερίνη που είχε τοποθετηθή σαυτή τη θέση προ 15ετίας έχει φθαρεί και γίνεται επικίνδυνη για την υγεία. Οσον αφορά την ερώτηση ¨τι πάχος σε κόκκους αντιστοιχεί σε 5εκατοστα πάχος πλάκας¨ υπάρχει απάντηση ;και πάλι σας ευχαριστώ

Edited by afilotimos
Link to comment
Share on other sites

.... ερώτηση ¨τι πάχος σε κόκκους αντιστοιχεί σε 5εκατοστα πάχος πλάκας¨ υπάρχει απάντηση ;και πάλι σας ευχαριστώ

Δεν το γνωριζω. Ομως αν ξερεις την εταιρια ή τον αντιπροσωπο εδω Ελλαδα τοτε μπορει να παρεις τηλεφωνο και να ρωτησεις αυτο αλλα και την εφαρμογη του. νομιζω ειναι το καλυτερο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.