Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασία: Ελλάδα ή Εξωτερικό;


thodoris1982

Recommended Posts

@tsikos Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα.Δώσε τα βιογραφικά σου ,κανόνισε τη συνέντευξη,συνήθως μετά απο 5 μέρες απαντάνε.Απο τέλος Μαρτίου αρχές Απριλίου νομίζω ανοίγουν οι θέσεις εργασίας αν δεν κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 103
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευρώπη ΓΙΟΚ. ΜΙση Αμερική ΓΙΟΚ. Νότια Αμερική παίζει μπάλα σψεδον παντού. Μιση Αφρική παίζει μπάλα. Νεα Ζηλανδία παίζει μπάλα για καμιά 1000αρια οχι παραπάνω. Αυστραλία παίζει μπάλα για επιβλέπωντες μόνο. Κίνα λίγα πράγματα. Β. Κορέα σας είπα αλλα δεν θέλετε αλλα και εκει για ανθρωπους με εμπειρια. Τουρκία πάλι παίζει μπάλα με εμπειρία όμως. Ειδικά καλοι μελετητές σε μεταλλικά παίζουν σοβαρά. Γενικά στους ΠΜ τα πράγματα είναι χλωμά. στους Μην Μηχ είναι κλασσικά τα ίδια εδω και 100 χρόνια. Oil and Gas, platforms, mining, aerospace εαν θες κατι σταθερό.

Link to comment
Share on other sites

Που Βόρεια Κορέα βρε Ροδόπουλε! Έψαξα έτσι για πλάκα σε 2-3 σιτες και η τελευταία αγγελία για ΠΜ ήταν τον Νοέμβριο!!!

Για τα μεταλλικά που λες? Τουρκία??

Link to comment
Share on other sites

Με λίγα λόγια σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ροόπουλου (που δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ), ή είσαι μηχανικός top of the range με τεράστια εμπειρία και έχεις μία ελπίδα κάπου σε κάποιο μέρος της γής, ή αλλιώς κάθεσαι στα αυγά σου και κάνεις ΠΕΑ και δηλώσεις.....ή αλλάζεις επάγγελμα (αρχίζει και παίζει πολύ αυτό..)

Link to comment
Share on other sites

Ikaros ο top of the range δέν υπάρχει, προφανώς διαμορφώνεται απο την εμπειρία του.Εδώ όμως έχει δίκιο,τελικά όλοι εμείς στο ελέυθερο επάγγελμα του μηχανικού στην Ελλάδα, που δέν έχουμε ασχοληθεί με τεράστια έργα δέν έχουμε την εμπειρία.Λοιπόν όσοι θα μείνουμε Ελλάδα να κανονισουμε να βρεθούμε για καφέ, δέν πιστεύω να πιάσουμε και πολύ χώρο στο μαγαζί

Link to comment
Share on other sites

Διαφωνώ με την λογική άσπρο-μαύρο. Ενδιάμεση κατάσταση δηλαδή δεν υπάρχει??

Ξέρω μηχανικούς που έχουν ασχοληθεί μόνο με μικροέργα Δήμων <12000€ προυπολογισμού

Ξέρω μηχανικούς που ασχολούνται με μελέτες βιομηχανικών κτιρίων και όλη τη συναφή διαδικασία αδειοδότησης

Ξέρω και μηχανικούς που έχουν δουλέψει σε έργα ή μελέτες την Εγνατίας οδού, σε κοιλαδογέφυρες, σε σήραγγες, σε χαράξεις δύσκολες, σε ΜΕΤΡΟ, σε στάδια κλπ κλπ

Όλο το ενδιάμεσο φάσμα υφίσταται...

Λοιπόν, δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη ενας μηχανικος 34 ετων που εχει ασχοληθει με πολυκατοικιες/μεζονετες κατοικιες γενικα καλυτερα να αρχισει να σκεφτετε εναλλακτικες διεξοδους..το πιασαμε το μυνημα...

 

θα το παλεψουμε ρε παιδια..

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Για όλους έχει ο Θεός...:)

Το θέμα είναι να βρεις τι θέλεις και να προσπαθείς προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην ζωή μου δεν ήταν τίποτα εύκολο, κι όμως ότι στόχευσα πραγματικά και ήταν μέσα στις δυνατότητές μου το πέτυχα. Τώρα ήρθε η κρίση...ε! θα την βρούμε την λύση! Ο καθένας θα βρει την λύση που του ταιριάζει καλύτερα...Στο φινάλε, αν φύγουν 50.000 μηχανικοί στο εξωτερικό, φαντάζεστε πως αλλάζει το τοπίο της αγοράς για τους άλλους 50.000 που θα μείνουν πίσω?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.