billouk Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 09:46 πμ Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 09:46 πμ Δεν ξέρω πού να βρω τον ορισμό του εύρους κατάληψης οδού (μιλάμε για Εθν.Οδό). Οταν μεταξύ Εθνικής οδού και ενός χ αγροτεμαχίου παρεμβάλλεται τάφρος, η τάφρος αυτή θεωρείται ότι ανήκει στο εύρος κατάληψης;;
SIGIO Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 10:14 πμ Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 10:14 πμ Το εύρος κατάληψης θα το εντοπίσεις από τη μελέτη του δρόμου. Η τάφρος δεν είναι δεδομένο ότι αποτελεί μέρος της οδού, μπορεί να έγινε από τον οποιοδήποτε, μπορεί ακόμα να βρίσκεται εκτός της απαλλοτριώμενης έκτασης.
topo 75 Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 10:45 πμ Δημοσιεύτηκε May 2, 2013 at 10:45 πμ Πλάτος ή εύρος καταλήψεως είναι η οριζόντια απόσταση που ορίζεται από τι τομές του φυσικού εδάφους με τα πρανή της οδού.Το πλάτος της απαλλοτρίωσης της οδού είναι κατά κανόνα μεγαλύτερο του εύρους καταλήψεως. Όπως είπε ο SIGIO πρέπει να βρεις αν η τάφρος αποτελεί τμήμα της οδού και στην συνέχεια θα ξέρεις αν είναι εντός του εύρους κατάληψης της οδού.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα